⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
bu mac antalyadan da kritik maç. antalya 3 puanı cok ekstra puandı. bu artık takımın oturduğunun iyi futbolun devamının geleceğinin mesajıdır. hiç gol yememiş takımı yenebilmek ciddi meziyet, boy gösterme olacak. kendi sahamızda olması büyük avantaj. umarım son maçlardaki oyun devam eder. skoru yaparız bir şekilde diye düşünüyorum. yeterki geriye düşmesin oyunumuz.

bu mac antalyadan da kritik maç. antalya 3 puanı cok ekstra puandı. bu artık takımın oturduğunun iyi futbolun devamının geleceğinin mesajıdır. hiç gol yememiş takımı yenebilmek ciddi meziyet, boy gösterme olacak. kendi sahamızda olması büyük avantaj. umarım son maçlardaki oyun devam eder. skoru yaparız bir şekilde diye düşünüyorum. yeterki geriye düşmesin oyunumuz.
Her hafta kiminle oynasak ciddi rakip olarak lanse edilip gozumude buytuluyor. Hic kolay rakip yok. Istanbulspor ile oynasak bile birseyler bulurlar soylemeye.

Bide sunu eklemem gerekiyor. Konyaspor bu gune kadar Galatasaray capinda bir rakip ile oynamadi.

BATE, vaduz, Ankaragucu, Istanbulspor, Fenerbahce, Giresun ve Hatayspor.

Ciddiye alinacak tek rakip Basaksehir, onuda evinde oynamislar zaten.

Takımın uzun müddettir dalgalı performansı taraftarı her rakipten çekinmeye zorluyor. 11-12'de nasıl olsa kazanıyoruz diye taraftar maçların çoğunu sallamıyordu bile o dönem gibi iyi oyunlu galibiyet serisi lazım.

Son 2 haftadir yukselen form grafigimizi surdugu bir mac olsun. 2-1 veya 3-1 aliriz diye tahmin ediyorum

Öne geçersek sonrası rahat bir oyunla alır yürürüz Konya skor olarak geriye düşünce direncini kaybeder ve defolari ortaya çıkmaya başlar defanstaki Adil karta ve penaltıya açık bir oyuncu Gomis onun üzerine oynamalı bugün Sergio direğe çarparak da girse artık atmalı şu golü bir orta saha olarak şu anda 4 golü olacaktı ...

Hersey olabilir bu macta, bireysel hatadan gol yemeyiz ins.

Geri
Üst Alt