⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Midstjö oliviera mertens Yusuf gomis icardi Abdül emin

miço ve abdulkerimi oyuna almamız şart hem defans zayıf hem göbek bölgesi zayıf

Yunus iyi bir ilk yarı oynadı. Orta sahayı alamadık. Alamadığımız için de çok atak yedik bu kadar.
Yunus kalite ben bişi diyemem ona şahsen de
Bıraz fazla mıy mıy oynuyor
Kerem kanadı çok çok hızlı işlese kabul edilebilir ama o kanatta işlemiyor ,üstüne çok yavaş oynuyor yunus ,eski tip on no lar gibi
Raşiça girmeli o zaman diğer kanada ,

bu arada biz 2. yarıları daha iyi oynuyoruz

itiraf edemiyoruz ama hadi edelim

yumuşak rakipler haricinde mertens ve oliveira aynı anda oynamamalı. ille de oynayacaklar diyorsak oliveira sahadayken mertens forvet olarak görev almalı

inanılmaz yumuşak bir orta saha var. kasımpaşa maçında da rakip hızlı geçiyordu zaten.

1-0 öne geciyorsun 1.dkda sonra takim geriye cekiliyor delirecem ya... pres yok birsey yok. Haftada 1 Mac yapiyorsun bilader. Muslera Céza sahasi disinda dur reis kaleye cok yakin durmussun golde bravo

Okan hoca oyunu kuramamis gecislerde alan kapatmakta baski pres zamanlamasinda hepsinde sorun var biraz sansli olsalar muslera olmasa 4-1 biterdi mertens orda olmuyor bosuna zorluyoruz

Konya oynuyor, biz seyrediyoruz.

Icardi > Gomis
Yusuf > Mertens

lazim gibi.

Mertens malesef kötu oynuyor. O pozisyonda oynayip yaraticilik/asist/gol yoksa mac zaten zora giriyor.

Ayrica yedigimiz gol amator isi. Illa boyle amator hata yapacak birisi.

Mertens hala benim adıma beklentileri karşılayamadı. Ağırlığını koyamıyor. Emin aksıyor, PvA bugün daha dikkatli oynuyor ama ofansta yok sıfır hatta. Bir orta açtı onda da çizgiye inmesini beklerdim.

Yunus-Boey-Nelsson-biraz Kerem ve Oliviera iyi. Torreira dengeli ekstra yok yine. Ama çok iyi toplar kaptığı gibi daha az pres yapıyor.

Bu oyun planı ile bu maçı kazanmamız zor bunu söylemek lazım.

Geri
Üst Alt