⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Yine abartili yorumlar

Skora göre konusmaktan vaz gecin

Cok kötüyüz dediginiz macta gol beklentisi 1.70,rakibin ise 0,43

Istatistik olarak üstünlük kurduk bosuna salliyorsunuz takima,pendikspor la oynamiyoruz
bu gol beklentisini biz niye göremedik yav
bi gomisin heba ettiği pozisyon dışında ben hatırlamıyorum
adamların 2 direk 2 de net musleranın çıkardıkları var

Sergio mertens gomisin savunma zaafiyetine gecirgenlige sebep oldugunu yaziyorsunuz ama kanatlari konusan yok. Sahada 4 tane kanat oyuncumuz var savunmasi iyi olan tek isim boey. Yunus top rakipteyken yuruyor kerem bir iki defa denedi ama surekli pozisyon kaybediyor.

kaç kere yazdım kanatlar 4 3 3 kanadı bu yüzden zayıf savunmaları diye

oliveira 3lü ortasaha oyuncusu mertens forvet

ortasahamız koca bir boşluk oluyor

Rakip sanki amatör bir takim, Konya dediğin bu maca kadar gol yemeyen ve ligin lider takimi.

Ezip ilk yari 3-4 falan mi atacaktik bir kendinize gelin.

Konya kapaniyor ve kontra atağa çıkıyor. Bizim daha çok ön alanda hızlı pas yapmamız gerek ve dar alanda iş yapmak gerekiyor bu Konya'ya karşı. Kolay değil bu cunku Konya klasik deplasman oyunu ile oynuyor.

Ayrica dikkatimi ceken bazi göze batan yorumlar görüyorum. Bu oyuncu satilsin bu oyuncu gitsin gibi.

Siz bu simarikligi birakmazsaniz bu forumda barindirmayacam artik cok belli ediyor bazilari kendilerini. Bu konuda takipte kalacam. Cocuk oyunu değil bu surekli hata yapan oyuncuyu sat gitsin gibi , Yep yeni kadro kurulmuş hala boyle yorumlar görmek artık normal bir davranış değil.

Rakibi karşılarken Kerem ile Yunus'ta orta saha çizgisine kadar basmıyor sonra basmaları da yalandan o da es geçilmesin.

Geri
Üst Alt