⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
katılan olacaktır şu maca torreıra mıço göbegi ile cıksaydık bu denli ezilmezdı ortasaha bence
Ezilmedi aga takım, ikinci yarı saçma sapan bi maç oldu, Konya full topa sahip olan takım organize olan takım, 1 kere bile organize olamadılar hiç de endişe etmedim maçta kaybedecez diye.

Kötü günde kazanmak vs güzel amenna ama hiç nereden başlayacağını bilmiyor insan.
Emin Bayram bir kaç kez inanılmaz riske girip maçı veriyordu.
Mertensden henüz bir şey anlamadım. En azından şu haliyle veya bu pozisyonda oynamamalı.
Kerem geçen hafta 2 hareket yaptı o kadar. Tercih hatalarıyla dolu bir maç çıkardı yine.
Yusuf utanmasa topu eve götürecek gayriciddi ve ukala oynadı.
Yunus ilk haftalarda premier League seviyesiyken gitgide her şeyiyle Kereme benzemeye başlamış.
Gomis yoktu maçta.
Pozitif gördüğüm Oliviera: bir gol ve yine bir ara pasla oyunu alan adam.

Dahası var ama yoruldum Hacılar. Covid olmuşum

Boey'den de olmaz dedik. Savruk dedik, teknik yok dedik. Sezon açıldı beni her maç rezil ediyor. Aferin. :asd:

@Keramettin TANRIVERDİ haklı çıktın başkan. Olacak gibi bundan.

Bizim tek derdimiz yerliler. Yunus ve Kerem in her maç iyi belli bir standardı yakalamalarü gerekiyor. Ama görünen o ki bu imkansız. Çok gereksiz top kayıpları ve atakları kesmeleri takımı aşırı yoruyor.
Bu maç kesin gösterdi ki Emin bu yükü kaldıracak ışığı göstermiyor. Yerli kotasından mecburen yedek kalır. Yoksa yedek bile olamaz.
Boey-Nelson ikilisi maçın adamları.
Konya gerçekten çok diri bir takım.
Bu arayı iyi değerlendirip herkesi hazır hale getirir teknik ekip inşallah.
Bu arada Yusuf'a da bir not: Kardeşim çalımı bırak tek pasla asist yapacağın pozisyonları harcıyorsun. Emre Mor da bu kafadaydı.

Eee ne olacak? Yerli kimi alabiliriz ki? Belki Cengiz zorlanır ama 3-3,5 milyon euro'dan aşağıya gelmez Cengiz. He başka yerleri yerli yapmak istesek yine bizdeki yabancılar kadar iyi yerli bulamazsın.
Nelsonu satıp Abdülkerim Emin bile oynanır gerekirse bu tandemle bile bu kanatlarla şampiyon olma ihtimalimiz daha yüksek

Kötü oyundan kasıt ne abi biri açıklarsa sevinirim, adamlara gol fırsatı vermemişiz doğru düzgün. Muslera hatasından bi gol ve emin hatlarından pozisyonlar geldi. Siz ne izlediniz cidden şaşıyorum artık.

Emin bu maçın oyuncusu değildi, hatalardan sonra iyice dağıldı. Kerem zaten takımı eksik bırakıyordu, birde Emin gelince 2 kişi eksik gibiydik.

Geri
Üst Alt