Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.020
- 7.817
- 1.588
Haftada 1 kere maç yapan takimin kondisyonu bu işe gerçekten isimiz çok zor cok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü oyundan kasıt ne abi biri açıklarsa sevinirim, adamlara gol fırsatı vermemişiz doğru düzgün. Muslera hatasından bi gol ve emin hatlarından pozisyonlar geldi. Siz ne izlediniz cidden şaşıyorum artık.
Emre akbaba kendisi gitmek istedi, diğerleri zaten bırak ilk 11 yedek bile olamayacak adamlardıTakımda ki yerli oyuncuları gönderirsen işte böyle 90 dakika Yunus ve Kerem'i izleriz
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orada asıl ş.refsizlik yapan Adil zaten yavuşak tamAdil'e de sarı gelmeliymiş. Icardi Arjantinli oğlum boru mu? 5 kişinin arasına attı kendini Torreira için.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adana demirspor maci bu oyunla bu sekil bitmez malesefDevre arasinda bos yapanlara selam olsun
Bu takim sampiyon olacak,ister inanin ister inanmayin
Geçmiş olsun renktaş.Kötü günde kazanmak vs güzel amenna ama hiç nereden başlayacağını bilmiyor insan.
Emin Bayram bir kaç kez inanılmaz riske girip maçı veriyordu.
Mertensden henüz bir şey anlamadım. En azından şu haliyle veya bu pozisyonda oynamamalı.
Kerem geçen hafta 2 hareket yaptı o kadar. Tercih hatalarıyla dolu bir maç çıkardı yine.
Yusuf utanmasa topu eve götürecek gayriciddi ve ukala oynadı.
Yunus ilk haftalarda premier League seviyesiyken gitgide her şeyiyle Kereme benzemeye başlamış.
Gomis yoktu maçta.
Pozitif gördüğüm Oliviera: bir gol ve yine bir ara pasla oyunu alan adam.
Dahası var ama yoruldum Hacılar. Covid olmuşum
Ua arabesk söyleye söyleye milleti uyutuyor.Taraftar neden uyudu hep sahada bir aksiyon görünce coşuyorlar taraftarın takımı itmesi lazım bazı maçlarda bu tam öyle bir maçtı