⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Su Konyayada bok gibi oynayip koymak aliskanlik haline geldi.Palut abiye gecen senede kotu oynayaral uflemistik.

1) Muslera
2) Boey
3) Dubois/Pva
4) Nelsson/Ross
5) Torreira
6) Oliveira/Midtsjo
7) Mertens/Mata
8) Rashica/Yusuf
9) Icardi/Gomis/Sefer

Hangi pozisyon en vazgeçilebilir Okan Hoca'yı bekleyen büyük sorun bu. Kanatlar Yunus-Kerem'le gitmez bu artık çok net görünüyor. Mecbur Rashica'yı monte edecek, o zaman başka birinden vazgeçmek gerekecek.

Torreira ve oliveira birbirine yakin oynamali.solbek dubois önünde yusuf demir ya da rashica ya da mertens.ortsahaya da hamza ya da baran mecburuz

Oyun mu kötüydü ritim mi
Her ikisimi çözemedim

Bu maç analiz falan yapılmaz mesela ,kopuk kopuk bir sürü hikayesi var

Tudorlu sezondaki iç saha taraftarı nereye gitti çok merak ediyorum. Maçı taraftar aldı diyorduk hep. Bu ne abi taraftar yok gibi.
Ne alaka yav o takım çok deli pres yapiyordu taraftarın aldığı maç filan da yoktu çünkü takım rakibe top oynatmiyordu haliyle taraftar da keyif alıyordu tribünde olmaktan şu an oynadığımız oyunla alakası yok

Son iki hafta pozitif ivmelenmişken onun altında kaldık biraz burası can sıktı tabi. Hocanın karar vermesi gerekiyor Mertens'ten 8-10 çıkarma fantezisini bırakıp orta sahaya daha dengeli birini koyacak, artık sol bek mi kaleci mi bir yeri yerli yaparak evet yerli sorun fakat millette Cebrail'le vs. oynuyor biri idare edecek.

Yunus kısmen kereme göre daha iyi ama kerem skor üretmediği zaman gerçekten çekilmez bi topçu oluyor. Sırtı dönük top almayı bilmiyor, 2-3 kişi arasına çalıma giriyor bunlar acayip düşürüyor takımı
Ortsahaya en kötü berkani koyacagiz ve keremden kurtulacagiz.baska caresi yok.hamza ve baranda var

Geri
Üst Alt