⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
evet oyun iyi degildi ama rakip 6 mac gol yemeyen konya. suan en formda basak bile bunlara atmadi.

iyi yandan baksak, artik iyi bir solbek kazandik. Böylece PVA kurtlduk. Bundan sonra mertens ancak joker olarak kulanilsin cünkü GS yusuf ile iyi bir oyun kurucu kazandi.

Kerem,yunus ve takim tatile cikmak istedi bugun,cok belli.cok uyuşuktuk

Yunus kısmen kereme göre daha iyi ama kerem skor üretmediği zaman gerçekten çekilmez bi topçu oluyor. Sırtı dönük top almayı bilmiyor, 2-3 kişi arasına çalıma giriyor bunlar acayip düşürüyor takımı
Vallahi yunus konusunda hiç katılmıyorum renkdaş. Yunusa okadar çok top geldiki rakibi birebir yakaladı birçok kez. Hepsinde ezbere topu sola çekip kaybetti. Kaliteli bir kanat olsa net asist veya gol çıkarmıştı. Kerem konusunda haklısın

Hoca kaleden taviz vermeli artik. Bu sekilde oyuncu degisikligi de istedigimiz gibi yapamiyoruz

evet oyun iyi degildi ama rakip 6 mac gol yemeyen konya. suan en formda basak bile bunlara atmadi.

iyi yandan baksak, artik iyi bir solbek kazandik. Böylece PVA kurtlduk. Bundan sonra mertens ancak joker olarak kulanilsin cünkü GS yusuf ile iyi bir oyun kurucu kazandi.
Başka maç mı izledik yusuf çok kötüydü saymadım ama 10 dk oynadı 10 top kaybı yaptı rekor olabilir

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Amma kötülediniz takımı arkadaş. Sahanın en kötüsü taraftardı. 2. Gole kadar ses soluk çıkmıyordu. Takım kötü oynasa bile takımı ateşlemesi lazım taraftarın.

Ayrıca 2. Yarı öyle çok kötü değildik. Değişikliklerden sonra konya da durdu. Rakip çok tempoluydu. O tempoda dahi o durgunluktaki oyuncularla yine iyi dayandı takım.

Dübois sol bek olarak pva dan daha iyiydi. Adam solak olmamasına rağmen pva dan daha iyi kullandı sol ayağını.

Millet kafayı yemiş ne kötü oyunu... Konya gibi daha gol bile yemeyen takımı açmak için biz de çok açık oynadık mecburen, ya herro ya merro, sonunda da kazanan biz olduk.

Bravo takıma, Okan hocaya... Adana Demir deplasmanını da aradan çıkardık mı geriye 3 tane zor maç kalıyor

Kolay takımlar geldiğinde çok eğleneceğiz

Takımda bir özgüven var ve Allah aşkına hepimiz ümitli değil miyiz geçen seneye göre çeviririz demiyor muyuz, ben ilk yarı sonunda dedim zaten, çevirecek kozlarımız var diye.
Olay budur.Coğu maçı son dakikalarda atarak kazandık.Oyuncu değişikliği oldukça bizim ivme yukarı çıktı, Konya'nın aşağı indi.Kulübe farkı.

Vallahi yunus konusunda hiç katılmıyorum renkdaş. Yunusa okadar çok top geldiki rakibi birebir yakaladı birçok kez. Hepsinde ezbere topu sola çekip kaybetti. Kaliteli bir kanat olsa net asist veya gol çıkarmıştı. Kerem konusunda haklısın
Yunus hala ham oyuncu, olgunluğa ulaştığı zaman çok büyük topçu olur ama bi türlü şu son işlere karar veremiyor. Benim yunustan beklediğim bire bir yakaladığında çizgiyi daha çok zorlaması. O meziyet var çünkü

Geri
Üst Alt