Nedim Tokuyucu
İmparator
Evet kerem ve yunus aybı anda sahada olmamalı. Berkan bence kıvırır gibi bu işi ya da okanı kaleye koyacağızOrtsahaya en kötü berkani koyacagiz ve keremden kurtulacagiz.baska caresi yok.hamza ve baranda var
Evet kerem ve yunus aybı anda sahada olmamalı. Berkan bence kıvırır gibi bu işi ya da okanı kaleye koyacağızOrtsahaya en kötü berkani koyacagiz ve keremden kurtulacagiz.baska caresi yok.hamza ve baranda var
Ogulcan, Omer, Taylan, AytacTakımda ki yerli oyuncuları gönderirsen işte böyle 90 dakika Yunus ve Kerem'i izleriz
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallahi yunus konusunda hiç katılmıyorum renkdaş. Yunusa okadar çok top geldiki rakibi birebir yakaladı birçok kez. Hepsinde ezbere topu sola çekip kaybetti. Kaliteli bir kanat olsa net asist veya gol çıkarmıştı. Kerem konusunda haklısınYunus kısmen kereme göre daha iyi ama kerem skor üretmediği zaman gerçekten çekilmez bi topçu oluyor. Sırtı dönük top almayı bilmiyor, 2-3 kişi arasına çalıma giriyor bunlar acayip düşürüyor takımı
Yusuf bir şey yapamadı ki bence Konya hocası Paz'i çıkarıp Pavic'i alarak verdi orta sahayıYusuf Demir mutlaka ilk 11 oynamali o girdikten sonra orta sahayi ele gecirdik
Öyle. Allah'tan puan kaptırmadık şunlara.Orada asıl ş.refsizlik yapan Adil zaten yavuşak tam
Başka maç mı izledik yusuf çok kötüydü saymadım ama 10 dk oynadı 10 top kaybı yaptı rekor olabilirevet oyun iyi degildi ama rakip 6 mac gol yemeyen konya. suan en formda basak bile bunlara atmadi.
iyi yandan baksak, artik iyi bir solbek kazandik. Böylece PVA kurtlduk. Bundan sonra mertens ancak joker olarak kulanilsin cünkü GS yusuf ile iyi bir oyun kurucu kazandi.
Yusuf de mi,muazzam yaLütfen sağından atıp solundan geçtiği pozisyonu bulun bana o neydi ya öyle ters ayakta![]()
Olay budur.Coğu maçı son dakikalarda atarak kazandık.Oyuncu değişikliği oldukça bizim ivme yukarı çıktı, Konya'nın aşağı indi.Kulübe farkı.Takımda bir özgüven var ve Allah aşkına hepimiz ümitli değil miyiz geçen seneye göre çeviririz demiyor muyuz, ben ilk yarı sonunda dedim zaten, çevirecek kozlarımız var diye.
Müdür bunu bana değil federasyona söyle7 mac sonunda halen Kerem'i nasil yazabiliyosun renkdas anlamiyorum.
Yunus hala ham oyuncu, olgunluğa ulaştığı zaman çok büyük topçu olur ama bi türlü şu son işlere karar veremiyor. Benim yunustan beklediğim bire bir yakaladığında çizgiyi daha çok zorlaması. O meziyet var çünküVallahi yunus konusunda hiç katılmıyorum renkdaş. Yunusa okadar çok top geldiki rakibi birebir yakaladı birçok kez. Hepsinde ezbere topu sola çekip kaybetti. Kaliteli bir kanat olsa net asist veya gol çıkarmıştı. Kerem konusunda haklısın