⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Abartma enis

Tamam konya iyi takim ama bizde ilk yari iyi degildik

Ikinci yari oyuncu degisikliklerinden sonra duzelttik oyunu

Yavas ve kopuk oynadik
İyi değildik dediğin ilk yarı gomis biraz çabuk olsa 3-1di ilk yarı. Bu kadar da yerden yere vurulmaz ki takım

2.yarı kısmen daha iyidik tabıkı fakat bu macı ısrarla söylüyorum okan hocanın oyunu yanlıs okuması ve oyuncu tercıhlerı bu hale getirdi

emin ben gol yedirecem diye bagırıyor cocuk ama almadı oyundan

ortasaha miçoyu al diye bagırıyor 90da alıyor

yunus ben her topu rakibe vericem diyor yine alamadı oyundan

tüm bunlara ragmen konyaya ragmen 3 puan güzel hoca umarım ders cıkarır
Hah çok doğruu tüm bunlara rağmen oynatmadılar Konyayı,Konyalılar nasıl panik oldular, saçma sapan oynadılar 1 kere bile organize olamadılar kudurdular. resmen. Ben 1 saniye bile endişelenmedim.

Dediğim gibi oyun oturur, futbolcular birlikte çalıştıkça oynadıkça hücum organizasyonları gelişir ama asıl önemli olan boz zor maçlardan, kötü günlerden 3 puanı almayı bilmek. Geçen sezon son dakikalara böyle girsek gol yememe ihtimalimiz yoktu.

O yüzden ne diyoruz; Lidere Selam Dur!

d921mdu-095414d7-930a-4f2b-a64b-11d803308517.jpg

İçerdeki 3 maçta tek 10 kişi kaldığımız Antep maçında iyiydik diyebilirim. Konya'yı küçümsemek zaten boş muhabbet olur fakat 70'den sonra basit bir anadolu takımına dönüşüp bütün topları vermeye başladılar. O andan itibaren işi söküp bitirmemiz lazımdı.

Bir de taraftar leş ötesi abi bu lig maçlarında hiç bir şekilde ne rakibi ne hakemi baskı altına alamıyoruz, ıslık bile yok. Berabere giden anlarda hemen homurdanmalar başlıyor yarardan çok zarar.

TÜm bunlara rağmen gol yememiş lider takımı yenip lider olmak harika.

Terbiyesiz, gitmiş kadın hakemin üstüne yürüyor
İlk 5 dakika da mıydı neydi Konyalı Adil'di galiba hakemin üstüne yürüdü göğüs göğüse diklendi hakeme sanki karışısinda futbolcu var gibi o anda sarı kartı gösterseydi bir daha hiçbir oyuncu hakeme artistlik yapamazdı.

Rakip biz olduğumuz için Konyalı oyuncuya o dakika sarı veremedi

çoğunun puan alamayacağı yerlerden çıktık ya.
TS,Konya zorlu ekiplerdi. Antalya başlarda formdaydı.
Şu anki durumu beni ilgilendirmiyor ve sanırım bir sonraki maçımız da yine çok formda ve başarılı ekip ADS.

Fikstür muazzam zorlu. Kötü oyun falan demeden ezip geçmek lazım. Ki şu an bunu yapıyoruz. Takımda bir özgüven var ve Allah aşkına hepimiz ümitli değil miyiz geçen seneye göre çeviririz demiyor muyuz, ben ilk yarı sonunda dedim zaten, çevirecek kozlarımız var diye.

Bunu demek de önemli bir yerde. Takım oturur ama öncelik yerli sıkıntısını çözmek, bazı çalım hastalığı olan arkadaşlarla konuşmak gerek. Üçüncüsü iç saha maçlarında taraftar gücümüzü doğru kullanmak gerek. İlk Giresun maçında bir şey demedim ama ondan sonraki iki maçta da hiç beğenmedim. Deplasmandakilerden ders almalılar. Futbolcular bunu da ister. Liderliğe çıkıyorsun, tribünler kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde havasında. Yas var sanırsın..........

Bugün takımı oynatamayan taraftara daha çok kızgınım galiba ya.

hoca için gayet güzel maç oturup hatalarını anlasın bize yeter

takımın ilk yarıda sahada yürümesi mesela derbide filan olsa ugultular baslardı
ilk dakika gol olunca takım da forumdakiler gibi fark atarız havasına girdi bence. Konya ligin en tehlikeli takımlarından hafife almak hata

Geri
Üst Alt