Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.405
- 12.038
- 2.573
Alt liglerde dediğim olmuşAga bunlar iyi dayanıo la
Ben prof da olsam yumrukla dalarım![]()
Adamin biri kan revan içindeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt liglerde dediğim olmuşAga bunlar iyi dayanıo la
Ben prof da olsam yumrukla dalarım![]()
İyi değildik dediğin ilk yarı gomis biraz çabuk olsa 3-1di ilk yarı. Bu kadar da yerden yere vurulmaz ki takımAbartma enis
Tamam konya iyi takim ama bizde ilk yari iyi degildik
Ikinci yari oyuncu degisikliklerinden sonra duzelttik oyunu
Yavas ve kopuk oynadik
Hah çok doğruu tüm bunlara rağmen oynatmadılar Konyayı,Konyalılar nasıl panik oldular, saçma sapan oynadılar 1 kere bile organize olamadılar kudurdular. resmen. Ben 1 saniye bile endişelenmedim.2.yarı kısmen daha iyidik tabıkı fakat bu macı ısrarla söylüyorum okan hocanın oyunu yanlıs okuması ve oyuncu tercıhlerı bu hale getirdi
emin ben gol yedirecem diye bagırıyor cocuk ama almadı oyundan
ortasaha miçoyu al diye bagırıyor 90da alıyor
yunus ben her topu rakibe vericem diyor yine alamadı oyundan
tüm bunlara ragmen konyaya ragmen 3 puan güzel hoca umarım ders cıkarır
İlk 5 dakika da mıydı neydi Konyalı Adil'di galiba hakemin üstüne yürüdü göğüs göğüse diklendi hakeme sanki karışısinda futbolcu var gibi o anda sarı kartı gösterseydi bir daha hiçbir oyuncu hakeme artistlik yapamazdı.Terbiyesiz, gitmiş kadın hakemin üstüne yürüyor
Sergio yu ben asla çıkarmam kilit oyuncu özel oyuncu.Boey Boey Boey (Konya'nın en etkili adamını bir kez dahi geçirmedi)
Sergio Sergio Sergio (yine kritik pasla maçı çözdü)
Keyifli bir hafta sonu bizi bekliyor.Tesekurler Galatasaray.
ilk dakika gol olunca takım da forumdakiler gibi fark atarız havasına girdi bence. Konya ligin en tehlikeli takımlarından hafife almak hatahoca için gayet güzel maç oturup hatalarını anlasın bize yeter
takımın ilk yarıda sahada yürümesi mesela derbide filan olsa ugultular baslardı