- 27 Ocak 2010
- 58.708
- 30.341
- 3.363
Ilk yari serbest vurus kullanıyoruz kaleye 250 km falan uzakliktan. Kekonun teki halen barajin altina yatıyor. Acayip gicik oluyorm baraj altina yatma mevzusuna 2 3 senedir adet oldu bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 178650
Pozisyona girmekte zorlanan gs bu maça kadar gol yemeyen konyaya 2.37xG ürettor
Sonrada neden gencleri kazanamiyoruz diyorsunuz2.yarı kısmen daha iyidik tabıkı fakat bu macı ısrarla söylüyorum okan hocanın oyunu yanlıs okuması ve oyuncu tercıhlerı bu hale getirdi
emin ben gol yedirecem diye bagırıyor cocuk ama almadı oyundan
ortasaha miçoyu al diye bagırıyor 90da alıyor
yunus ben her topu rakibe vericem diyor yine alamadı oyundan
tüm bunlara ragmen konyaya ragmen 3 puan güzel hoca umarım ders cıkarır
Torerria attırmış kaleciyi
kaçan net posyon 3 xg 0.78 nasıl olmuş
tırtomatik bi site gibi
Direk kaleyi bulmayan şut, xg vermiyorkaçan net posyon 3 xg 0.78 nasıl olmuş
tırtomatik bi site gibi
genc kazanılacak mac bu mac degil hadi oynattı diyelim ama cocuk ilk yarıdan 2 asist yaptı rakibe kafa gitti zaten ama ona ragmen 2.yarı almadı oyundan hatada ısrar etmek bence en kötü şey benım dusuncem buSonrada neden gencleri kazanamiyoruz diyorsunuz
Kaçan 3 net ne ki ben hatırlamıyom sallama iş okaçan net posyon 3 xg 0.78 nasıl olmuş
tırtomatik bi site gibi
Hava topu da alamadı,1 gol yemiş olmamız şans.Abdulkerim oynamalı, takım boyunun daha da uzamasının nedeni Emin 'in pozisyon almamasını bilmemesi.Eminin pozisyon alamamasindan 2 net pozisyon verdik diye hatırlıyorum