Sami Karakoç
İmparator
omuz vurmuş sonra gomis foul almak için ayağını takmaya çalışmış 50-50 pozisyonNet izleyemedim ama Konyanın golü öncesi Gomisin koşu yaptığı pozisyonda Gomise faul var gibi geldi bana.
omuz vurmuş sonra gomis foul almak için ayağını takmaya çalışmış 50-50 pozisyonNet izleyemedim ama Konyanın golü öncesi Gomisin koşu yaptığı pozisyonda Gomise faul var gibi geldi bana.
Matematik terk gibii bir istatistik varTamam bu %96 mi yapar![]()
çok acaip toplar değildi o kurtarışlar. Ilerde güçlü olmamış lazım. Yunus kerem birbirini yedeklemeli.Öyle deme Renktaş bugün çok iyiydi Muslera o gölde öndeydi haklısın ama 2 tane % 100 golü çıkardı geçen haftalarda da çok net pozisyonlar çıkardı.
Geçen seneki Muslera olsa çok haklısın ama bu sene toparlamiş gibi.
Şu kupa maçları başlasaydi da Okan'i deneseydik o zaman daha net fikrimiz olurdu
"Bence" yeni kalecimiz mi?Bence
Boey nelson abdul duboy
Sergio torera berkan
Mertens ıcardi kerem
Bu oyunu denemek lazım.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yüzde yüz olsa yine vermeyecek Samiomuz vurmuş sonra gomis foul almak için ayağını takmaya çalışmış 50-50 pozisyon
omuz vurmuş sonra gomis foul almak için ayağını takmaya çalışmış 50-50 pozisyon
Kick box macinda bile o kadar ikili mucadele olamaz muhtemelenMatematik terk gibii bir istatistik var

Sizde haklısınız kerem ve yunus aynı anda olmuyor.çok acaip toplar değildi o kurtarışlar. Ilerde güçlü olmamış lazım. Yunus kerem birbirini yedeklemeli.
Hepsini geçse demek %109 çikacakKick box macinda bile o kadar ikili mucadele olamaz muhtemelen![]()
Kaleye çok top gelmiyor. Bu maç ekstra hata yaptık. Orta sahada mertens yedeğe geçmeli yada kanat oynayacak geride oynatiyoruz herifiSizde haklısınız kerem ve yunus aynı anda olmuyor.
Rasicha oyuna daha fazla akıl katar diye düşünüyorum..
İleri hattı iyi olan her zaman kazanır ligde
Okan Giresun'da bir ara çok formdaydi.
Endri kardes Turk mu?Endri Çekici midir nedir o herifin sakatlanması iyi oldu yalan yok. Herif kanalize olmuştu maça
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray