⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Hic iyi oynamadik o statta o seyirciyle anca kazandik

Konyanin golunu atan cekici cikmasaydi bize rahat bir gol daha atarlardi

Takim kopuk oynuyor uyum sifir takimi tasiyan toreira yunus boey bu üçü sayesinde sanki bisey oynuyormusuz gibi gorunuyoruz

Oliveiranin yapacagi presi top kapma isini mertens yapiyor

Gol atma hucum etme hizli oyun konularin da eksik kaliyoruz cok kabiz bir hucum anlayisimiz var

Neyse ki avrupa yok bu yil yoksa yine fena harcanirdik

iki kere çizgiye i,ndik 2 gol o şekilde geldi.Keremin aldığı topu sağa doğru yunusun aldığı topu sola doğru sürmesinden nefret etmeye başladım.Çok top ezdi bugün yunus özellikle buna çözüm bulması lazım hocanın

cok kritik bir mac idi - mac oncesinde de vurguladigim gibi...3 puan disinda *kazanimi fazla olan bir mucadele den oyle veya boyle galip geldik. eksiklerimiz oldu mac icerisinde. bu da dogal ,hem sezon basi, hem karsida kompakt ve de lider,formda bir takimla oynadik.

rakip takim , bizim yaptigimiz ilk on alanlar (en on ve bir tik arka bolge) dolayli presimizi her kirdiginda lucas ve tandemle karsi karsiya kaliyorlardi. yedigimiz gol buna en yakin ornek.
verdigimiz direge carpan kareler de keza ayni sekil.
bugun yine pva'yi begenmedim. kendisi bize gelmeden once de dedigim gibi ; defansi yeterli degil, ofansi da istikrarsiz.
<<<< bugun bolgesinden aciklar verdik cok kritik olan... bunlarin disinda ayrica,kimi ataklarda da yerinde degildi, kerem veya emin o bolgeyi savundu vs vb.

sicagi sicagina fazla detaya girmekten ziyade salt bunlari yazdim simdilik.
detaylica degerlendirmemi gunduz rahat rahat yaparim bir aksilik cikmazsa.

velhasil, tatile harika sekilde giriyoruz. *olmamiz gereken yerdeyiz.
hocaya ve takima tesekkurler.

7 tane yeni topçu monte etmişiz rakip ise kaç sezondur belli bir iskeletle oynuyor, maçın gidişatı normal. Yepyeni takıma tutup fazla istatistik ebeliği yapmak saçma. İlk yarı tehlikeli geldiler lakin ikinci yarı dengeledik. Az pozisyona girsekte 2 tane attık. Bu takım oynadıkça daha iyi olacak, boklamak yerine destek olunmalı.

Kendi sahamizda oyunun kontrolünü alamiyoruz biraz şansa yendik yoksa berabere biterdi mac.Kalede kaleci yok 10 kisi rakibe kaleye sut cekememe sorununun artik çözülmesi şart.
Orada şut çekememe sorunu yoktu ki. Takım son dakikalarda topu kendinde tutarak yemek istedi yoksa kaç tane atak veya şut şansı vardı ana orada tercih top bizde dolaştıralım ve dakikaları yiyelim oldu.

Midsjtoyle başlasak baştan sona konyaya üstünlük sağlar ve daha iyi bi oyun görürdük bilmem katılır mısınız, Konya gibi dirençli takımlara karşı mevcut orta saha dizilisimiz çok sıkıntı, onun dışında ben alınan 3 puanı ve oyunu beğendim, rakip Konya olduğu için

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sehicin delirmesinin nedeni yaninda kirmizi kartli gsli goturmek icindi.

düşündüğüm tek şey yerli kısmı aslında...
Bir an önce bu kısım belirlenmeli. Berkan sonradan giren olarak belirli tek kişi...
Hızlı oyuncu olması lazım. Miço kapatır bu açığı anca.
Bence Mertensden vazgeçilebilir......Onu asıl yerinde kullanmak gerek.
Adama da yazık. Sonra gereksiz tepkiler oluşuyor.

Midsjtoyle başlasak baştan sona konyaya üstünlük sağlar ve daha iyi bi oyun görürdük bilmem katılır mısınız, Konya gibi dirençli takımlara karşı mevcut orta saha dizilisimiz çok sıkıntı, onun dışında ben alınan 3 puanı ve oyunu beğendim, rakip Konya olduğu için

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20. Dakikada sariyi yer daha da basamazdı..
Herifler hayali faullerle sarı verme yarışına girmiş. Ayrica olivieranın koşması değil koşturması daha çok işimize yarar.

Ofansa çıkışımız tam katliyam. Topu al ve defansts dolandır knat içeri.koşsun sen yine defsns ile orta saha arasında paslaş. Rakip yerleşince kerem ve yunusla delelim.
Ya bunlarda messi yeteneği ve gücü varsa bu yasa kadar niye keşfedilmemişler.

Geri
Üst Alt