⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Aslinda son pas degilde, ondan bir onceki secimlerimiz gecen seneye gore cok daha iyi olsada hala eksik. Bunun sebebi genc oyuncularimiz, yeni olusumuz vs.. ama dogru bir onceki paslari en dogru secimi yaparsak kullansak cok daha iyi olacagiz.
bu maçta kaç defa hızlı atağa çıkıp yunusu rakiple birebir bıraktık ama çocuk ne yapacağını bilemiyor tercihleri hep yanlış. Kasımpaşa maçındaki gibi çizgiye dogru gidip içeri çıkarmayı da akıl edemedi. Sürekli soluna çekip kalabalıkta kaybediyor. O anda yababileceğin 3 şey var, ya arkadaşına aradan pas verirsin ya çizgiye inip içeri çıkarırsın ya da şut çekersin. Yunus üçünü de doğru anda yapamıyor

bu maçta kaç defa hızlı atağa çıkıp yunusu rakiple birebir bıraktık ama çocuk ne yapacağını bilemiyor tercihleri hep yanlış. Kasımpaşa maçındaki gibi çizgiye dogru gidip içeri çıkarmayı da akıl edemedi. Sürekli soluna çekip kalabalıkta kaybediyor. O anda yababileceğin 3 şey var, ya arkadaşına aradan pas verirsin ya çizgiye inip içeri çıkarırsın ya da şut çekersin. Yunus üçünü de doğru anda yapamıyor

Dogrusun, zaten genel ve kronik hastaligimiz dogru tercihler. Bizim kanatlarimiz benim sahsi dusunceme gore bizim seviyemizin (normal - ideal Galatasaray seviyesi) altinda. Ikisinde de birseyler var ama tam degil. Ancak yerli kisiti, butce, mevcut durum sebebiyle verim almamiz gerekiyor. Bununda cozumu bu cocuklara mental egitim verilmeli. Yunus'u begenme sebebim daima macin icinde. Kerem ara ara kayboluyor ama bu Yunus'da daha az. Ancak, ikisi de karar sorunu yasamanin yani sira topun kiymetini bilmiyorlar. Buna bir iki isim daha eklenince sorun yasiyoruz maalesef.

Maçın başında 1-0 öne geçtik bence 2-0'ı da yakalayabilirdik bence o dakikalarda son topları hatta Kerem ve Yunus'u doğru düzgün kullanamadık onlarda topları ezince Konyaspor daha iyi pas yapınca uzaktan bir şutla 1-1 yakaladılar aslında Konyaspor için şansları yanında oldu 1-0 devam etseydik ben bir şekilde 2 veya 3'ü bulurduk.

Çoğu pozisyonda ceza alanında 4-5 tane Galatasaray futbolcusu olması da geçen senelerden bu yana değişen en güzel şey bir şekilde takım oturunca oyun oturunca bence bu takım durdurulamaz az önce gösterdiğim bir çok pozisyonu da golle sonuçlandırırız.

Sezonun devamında yerli kalitesi diye kimse birşeylerin ardına siginamaz (yönetim ve hoca için diyorum) ..
Konya'nın bize kök soktururken kullandığı yerliler
Adil (Abdülkerimin yedeği )
Soner (Muhtemelen berkanin bile yedeği olur)
Cebrail (yorumsuz)
Ahmet Oğuz ( biz alsak küfürler yagdirilir)
Muhammet Demir (Prime dönemi bile Anadolu topcusuydu )

Herifler resmen bizde tribünde oturacak 5 yerliyle oynadı konya bize göre oturmuş bir takım olsa da bu kadar kalite farkını sahaya daha iyi yansitmaliyiz..

Aslında çok iyi oynamayıp kazanmamizda iyi olabilir. Inşallah Okan Hoca yok ben değiştirmeyi düşünmüyorum demez bazi oyunculari

Geçen sene kötü oynadığımız veya baskı yediğimiz maçlarda oyuna ortak olacak bir gücümüz yoktu. Bu sene kötü oynasak bile oyunu her an değiştirebilecek ayaklar olması güzel. Büyük takım böyle olmalıydı zaten.

Geçen sene iç sahadaki Konyaspor maçını 1-0 kazandık ama maçın skorundan öte adamlar bizi sahadan silmişti pozisyona dahi girememiştik adamlar bomboş kale önü gol kaçırmışlardı. O maçtan bu maça değişime bak emeği geçen tüm yöneticileri ve teknik adamları tebrik ediyorum kötü oyunda bile fark yaratıyoruz.

Oliveira direkleri dövüyordu gol atınca bu seferde konyaspor direklere takıldı :asd:

O staminayla hamzayi pas pas ederler
Barış Alper oyna2yalım defans arkasına koşar en azından. Oliveira bunu besler. Birşeyler denemek lazım. Biz olmayan şeyleri durmadan tekrarliyoruz. Yok onu kesemez yok bunu kesemez

Kadro yapımız 11-12 sezonuna çok benziyor kanatlar hariç. Emre Çolak Engin Baytar Riera üçlüsü gibi kanatlarımız olsa oyunumuz çok değişir.

Geri
Üst Alt