- 22 Ağustos 2010
- 29.293
- 30.964
- 2.638
Bu tarz adamlar nasıl hala daha aksiyonlarina devam edebiliyor? Toplumu germek desen var, kin ve düşmanlığa sevketmek desen var, hakaret var vs vs.
Şu konuşmaya şu üsluba bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaa bu lafları başkası söylese malum takımın medyası bjk kalecisini yıpratmak için hakaret ediyo der herif adama kova diyoilk defa haklı bu arada
ztn doğru düzgün 2 şut vardı galiba
Bu tarz adamlar nasıl hala daha aksiyonlarina devam edebiliyor? Toplumu germek desen var, kin ve düşmanlığa sevketmek desen var, hakaret var vs vs.
Şu konuşmaya şu üsluba bak.
Gedson denen arkadas kucuk takim topcusu hic bir ozelligi yok gecen sene izledik skora katkisi sifir yerine aldigimiz oliviera 5 macta gedsondan fazla katki yapti birakin artik su adamin pesini seneye rizeye kiralarlarGedson bizde is yapardi, bu salaklarda napsin cöp takim
Keske ama Alanya les gibi takim ilk yaridan fisi cekerlerFb de puan kaybı yapsa ne güzel olur
Gedson denen arkadas kucuk takim topcusu hic bir ozelligi yok gecen sene izledik skora katkisi sifir yerine aldigimiz oliviera 5 macta gedsondan fazla katki yapti birakin artik su adamin pesini seneye rizeye kiralarlar
dostum ben ne dersem tersını yaptıgın icin bilgi akısını sonlandırdımbir kere de yanılma be
Olmaz vallahi olmaz billahi olmaz tempo yukselir ama cok defansif olur olivieraya kiziyorum ama adam cikinca kaleye gidemiyoruz her gol pozisyonunun icindeTorreira-Gedson iyi ikili olurdu yav
.6-0 alır tjk