⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Her şampiyon olduğumuz dönemde kare as ımız olurdu

Şu ana kadar

Muslera / Gomis
Nelsson
Boey
Torreira
Bizi zirvede tutuyorlar.

Özellikle Boey bakalım Onyekuru karşısında neler yapacak

Tek değişiklik İcardi olur ilk 11 de.
Emin'de olmaz bence bu hafta ciddi ezildi Emin. Hep onun üzerinden oynadılar hem pozisyon hatası yaptı hem de fizik olarak ezildi. O yüzden Emin ve Gomis yedek İcardi- Bardakçı 11 olur. Düşük ihtimal Yusuf(Midysjö)- Mertens'de olabilir. Nu hafta bir hazırlık maçı alırız belki Dubois, Midsjö, İcardi, Mata gibi oyuncuların maç eksiği için.

İstediğim, ancak Okan'ın asla çıkarmayacağı kadro. Önde kalabalık olmayı seviyor Okan.

lineup (10).png

Savunma geçişlerinde Aanholt'un da atletizmine ihtiyaç duyulabilir keza Dubois bir tık daha az atlet ve ağır bir oyuncu PVA'ya göre. PVA pırpır kanatlar için iyi bir savunmacı profili.

Yapılmayacak birsey değil ama bunu kesemem onu kesemem diyip sartlanirsan yerli sorunum var dersin

Mesela ıstanbulspor maçı. Bu denenebilir veya başka zayıf takım. Sen bunları denemezsen cokta beklentiye girmem senden
Ya elde zibilyon tane farklı dizilişe uygun oyuncu kadrosu var. Sabaha kadar kadro yaparsın yani.
Yusuf'u 10 oynatırsın, Mertens'i santrafor oynatırsın, Mertens'i direkt sol kanat oynatırsın...
Miçö yerine Berkan yapıp sola Dubois'yı eklersin. Yaparsın da yaparsın yani...
Ben anlamıyorum nedir bu Kerem-Yunus mevzusu. Skor yapabilseler ya da dominant bi futbol oynayıp etraflarını oynatabilseler eyvallah diyeceğim o da yok. Sanki oyuncu yok takımda her maç 11 oynuyorlar.

Şöyle bir şey yapabilsek. Abv yabancı sınırı.

Sergio-Toreyra
Yusuf
Rashida Icardi Mertens
Sola da koyacaksın Dubois'i gör sonra şenliği. PVA-Kerem kanadından Dubois-Mertens kanadına geçiş... Şu hücum hattıyla 2'ye 1 rekoru kırılır her maç. Hepsi tek pas oyunu oynayabilecek adamlar.

Ya elde zibilyon tane farklı dizilişe uygun oyuncu kadrosu var. Sabaha kadar kadro yaparsın yani.
Yusuf'u 10 oynatırsın, Mertens'i santrafor oynatırsın, Mertens'i direkt sol kanat oynatırsın...
Miçö yerine Berkan yapıp sola Dubois'yı eklersin. Yaparsın da yaparsın yani...
Ben anlamıyorum nedir bu Kerem-Yunus mevzusu. Skor yapabilseler ya da dominant bi futbol oynayıp etraflarını oynatabilseler eyvallah diyeceğim o da yok. Sanki oyuncu yok takımda her maç 11 oynuyorlar.
Yunus dun cok pas hatasi yapsada onda takım oyununa katkı verecek potansiyel var.

Keremide severim ama geçen seneki gibi değil herşey. Pas kaybı yapabilir ben onda değilim. Topu ayağından çıkarmıyor zamanında faul almaya bakıyor. Dolayısıyla soynayacaksa bile biri oynamalı.

Muslera konusuna gelecek olursak antalya dışında çok iyi kurtarışlar yaptı dediğin maç yok bu maç dahil. 1 tane tuttu. 1 tane saçma gol yedi.

Okanida çok beğenmem ama ilerde fark yaratacak oyuncuların varsa yapacaksın bunu.

Yunus dun cok pas hatasi yapsada onda takım oyununa katkı verecek potansiyel var.

Keremide severim ama geçen seneki gibi değil herşey. Pas kaybı yapabilir ben onda değilim. Topu ayağından çıkarmıyor zamanında faul almaya bakıyor. Dolayısıyla soynayacaksa bile biri oynamalı.

Muslera konusuna gelecek olursak antalya dışında çok iyi kurtarışlar yaptı dediğin maç yok bu maç dahil. 1 tane tuttu. 1 tane saçma gol yedi.

Okanida çok beğenmem ama ilerde fark yaratacak oyuncuların varsa yapacaksın bunu.
Yunus'u ben de Kerem'den ayrı tutuyorum kesinlikle.
Bir kere çocukta çevre kontrolü var ki bu bir Türk oyuncu için önemli bir fundamental özellik.
Kaleci konusunda da daha cüretkar olmalıyız. Rakiplerin oynattığı kaleciler ve performansları ortada. Zaten çok fazla pozisyon da vermiyoruz.

Bana İcardi de patlar gibi geliyor devre arası kesin forvet arayacağız
Kusura bakma yanlışta anlamazsan neden bukadar negatifsin sürekli? Icardi'yi mesela tam görmeden daha nasıl çöp ilan ettin anlamadım. Öngörü diyosun ama oda baya negatif. Yanlış anlama suçlamıyorum merak ediyorum sadece bukadar negatif olmanın sebebini

Bu orta saha çok yumuşak kalıyor, miço veya Berkan dan birini monte etmeliyiz en azından zor maçlarda, bu şekilde Oliveriayı da daha ofansif kullanabiliriz, kanatlarımız sınavı geçemedi maalesef, oraya da dokunmamız gerekir...

M2103K19C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt