- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.801
- 4.283
Bu maç için mantıklı olabilir mertensin forvet olmasiMuslera
Boey,nelson,apo,pva
Toreira,berkan,sergio
Yunus,mertens,rashica
Olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç için mantıklı olabilir mertensin forvet olmasiMuslera
Boey,nelson,apo,pva
Toreira,berkan,sergio
Yunus,mertens,rashica
Olmalı
Yapılmayacak birsey değil ama bunu kesemem onu kesemem diyip sartlanirsan yerli sorunum var dersin
Emin'de olmaz bence bu hafta ciddi ezildi Emin. Hep onun üzerinden oynadılar hem pozisyon hatası yaptı hem de fizik olarak ezildi. O yüzden Emin ve Gomis yedek İcardi- Bardakçı 11 olur. Düşük ihtimal Yusuf(Midysjö)- Mertens'de olabilir. Nu hafta bir hazırlık maçı alırız belki Dubois, Midsjö, İcardi, Mata gibi oyuncuların maç eksiği için.Tek değişiklik İcardi olur ilk 11 de.
Ya elde zibilyon tane farklı dizilişe uygun oyuncu kadrosu var. Sabaha kadar kadro yaparsın yani.Yapılmayacak birsey değil ama bunu kesemem onu kesemem diyip sartlanirsan yerli sorunum var dersin
Mesela ıstanbulspor maçı. Bu denenebilir veya başka zayıf takım. Sen bunları denemezsen cokta beklentiye girmem senden
bu takımın forveti icardi'dir
Bana İcardi de patlar gibi geliyor devre arası kesin forvet arayacağız
Sola da koyacaksın Dubois'i gör sonra şenliği. PVA-Kerem kanadından Dubois-Mertens kanadına geçiş... Şu hücum hattıyla 2'ye 1 rekoru kırılır her maç. Hepsi tek pas oyunu oynayabilecek adamlar.Şöyle bir şey yapabilsek. Abv yabancı sınırı.
Sergio-Toreyra
Yusuf
Rashida Icardi Mertens
Yunus dun cok pas hatasi yapsada onda takım oyununa katkı verecek potansiyel var.Ya elde zibilyon tane farklı dizilişe uygun oyuncu kadrosu var. Sabaha kadar kadro yaparsın yani.
Yusuf'u 10 oynatırsın, Mertens'i santrafor oynatırsın, Mertens'i direkt sol kanat oynatırsın...
Miçö yerine Berkan yapıp sola Dubois'yı eklersin. Yaparsın da yaparsın yani...
Ben anlamıyorum nedir bu Kerem-Yunus mevzusu. Skor yapabilseler ya da dominant bi futbol oynayıp etraflarını oynatabilseler eyvallah diyeceğim o da yok. Sanki oyuncu yok takımda her maç 11 oynuyorlar.
Yunus'u ben de Kerem'den ayrı tutuyorum kesinlikle.Yunus dun cok pas hatasi yapsada onda takım oyununa katkı verecek potansiyel var.
Keremide severim ama geçen seneki gibi değil herşey. Pas kaybı yapabilir ben onda değilim. Topu ayağından çıkarmıyor zamanında faul almaya bakıyor. Dolayısıyla soynayacaksa bile biri oynamalı.
Muslera konusuna gelecek olursak antalya dışında çok iyi kurtarışlar yaptı dediğin maç yok bu maç dahil. 1 tane tuttu. 1 tane saçma gol yedi.
Okanida çok beğenmem ama ilerde fark yaratacak oyuncuların varsa yapacaksın bunu.
Barış Alper'ı 11'e alalım derim.Berkan Kutlu ilk 11'e gelmeli Kerem Aktürkoğlu yedeğe çekilmeli..
Altmıştan sonra Midtsjø çıkıp Kutlu girerse Kerem yerine Rashica, Demir ve Mertens gibi üç alternatiften birini sahaya sürebiliriz.Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira - Midtsjö
Yunus - Oliveira - Kerem
Icardi
devre arası ne forveti
sıfır transferle devam etmeliyiz
Kusura bakma yanlışta anlamazsan neden bukadar negatifsin sürekli? Icardi'yi mesela tam görmeden daha nasıl çöp ilan ettin anlamadım. Öngörü diyosun ama oda baya negatif. Yanlış anlama suçlamıyorum merak ediyorum sadece bukadar negatif olmanın sebebiniBana İcardi de patlar gibi geliyor devre arası kesin forvet arayacağız