⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Evet kağıt üzerinde Kerem, Yunus , BAY, Raschita ve Yusuf var ama gerçekte sıfır kanadımız var. Onyekuru tarzı adam yok ve başımız çok ağrıyacak bu yüzden benden söylemesi.

Kerem'e tahammül edemiyorum. Bütün takımı düşürüyor. Yunus da kötü oynuyor ama takımı demoralize etmiyor.

Sırf bu ikiz vazgeçilmez olmadıklarını göstermek için oynayacağımız ilk maça kerem yerine kazımcanı ve yunus yerine barışı ounatması lazım. Bu ikisinden ne kadar kötü olabilirler ki. Gerekiyorsa hata yapsınlar, keremin top kayıplarından yunusun gereksiz şutlarından daha fazla zarar vermezler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani ne vardı Berkan bir 25-30 dakika sol bek gibi oynasa ölür müydük acaba. Çünkü maçtaki en büyük sıkıntı Gomis le birlikte Kerem & Yunus ikilisiydi Okan Buruk yerinde olsam daha devre arasında bu üçlüyü değiştirmeye bakardım. Hiçbir şey yapmayan Gomis i değiştirmek için bile 57 dakika bekledi

Barış Alper bile oynadı sol bek hoca tek kelimeyle facia

Galibiyeti kaçırdık lakin Midtsjö ve Torreira'nın çıkması büyük hataydı ki o değişikliklerden sonra atak devamlılığı diye bir şey kalmadı orta saha bomboş kaldı. Mata- Oliveria aynı anda oynayamaz. Takımın 2 sorunu var Yunus ve Kerem biraz becerikli olsalardı rahat kazanacaktık.

lan bi bitmediniz. bugun gomis atsa okan hocaaaa kerem asist yapsaa KEREEEM diye bagircaktiniz. acikcasi uzuldum ama saglam takim olduk bu tur deplasmanlarda mucadele takdir edilesi. adanayi ezdik lan resmen

Rakipte as stoper yok
35 dk 10 kişi oynadılar
10 kişiyken 2 süratli topcularını da çıkarıp resmen kendilerini kilitlediler, bu hamleyi merak ettim sormak isterdim montellaya neden diye.

kaçırdık mı, evet ama çoğunda işleyiş randomdu sanki. 11-11 bitse maç 1 puan da alamayabilirdik.

Oyuncu değişiklikleri yanlıştı. Matanın girişi doğru hatta mertens değil gomisin yerine girmesi 2 kez doğru. Değişiklikler bununla kalsaydı maç bizdeydi.
Renktaş kanatlar çok top eziyor, değişikliklerle saçmaladı da cesurdu ne kdar gol ayağı varsa attı sahaya, olmadı ama golü bulamadık. Kerem ve yunusa mecburuz, okan koçuk saçmalamasa hazırlık maçında belki muslerayı yedeğe atabilirdik. Ne kerem ne de yunus geçen seneki gibi değil. Bazen sadece hoca ile olmuyor

Ben çok da yangın yapmamaktan yanayım, ileri üçlümüz Gomis, Kerem ve Yunus un bu kadar kötü olduğu bir maçta bile Mertens ve Mata nın net pozisyonları golle sonuçlanmadığı için beraberlik ile dönüyoruz

Maça Gomis'le başlayınca 55 dakika kaybettik. 35 dakikada da zaman az kaldı diye saçmaladık. Gomis'le başlama arkadaş. 90 dakika en diri takımla oynamamız gerekiyor.

Evet kağıt üzerinde Kerem, Yunus , BAY, Raschita ve Yusuf var ama gerçekte sıfır kanadımız var. Onyekuru tarzı adam yok ve başımız çok ağrıyacak bu yüzden benden söylemesi.
kağıt üzerinde 2 kanadımız var sadece onların oyunu hiç etmesini izliyoruz 8 haftadır

Elimizde sol bek yok vanholt soylenin aksine savunmasida rezil peki biz ozaman orada neden kazimcani oynatmiyoruz oraya yerli koysak enazindan keremden kurtulabiliriz

şimdi bakıyorum değişikliklere.rashica ve barıs alper 90da girecek oyuncular değil.sergio ve seferovicte gec girmiş.hocaya yazar acıkcası

Geri
Üst Alt