⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Abi bu iki kanat faroe adalarına karşı hiçbirşey yapamadı biz ne bahsediyoruz

Kalede yerliye mecburuz ya da solbekte

Sonra kanattaki tek yerli pozisyon için kerem-yunus-bay kim iyiyse alır formayı diyeceksin
Birkaç hafta da bay’ı oynatacaksın ısrarla
Bak neler oluyor

Biz hala kerem-yunus oynatıyoruz ısrarla

--------Okan-------
Emin-Nelson-abdul
Boey-midjso-torreria-rashica
Mata-icardi-mertens

Ben raziyim

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray maçlarının özeti
- Torreira kaptı topu top şimdi kerem de kerem kereemm istediği yere atamadı.
- Boey araya girdi Galatasaray etkili geliyor verdi yunus'a yunus çekti soluna vurdu out
bu daha iyi hali

Torreira kaptı topu top şimdi kerem de kerem kereemm topu kaybediyor.
- Boey araya girdi Galatasaray etkili geliyor verdi yunus'a yunus çekti soluna vurdu savunma araya giriyor.

Adamların kırmızısı haksızdı bu da bir gerçek

Biz adama traoreyi alamadık diye üzülüyoruz da alsak demekki paso yedek kalacakmış açıkçası yabancı kuralı yüzünden filan gibi cümleler bana samimi gelmiyor aksine tamamen bahane

Çok hücumcu sokunca gol atacağını sanmak bence hata. Torreira ve Midjsö ikisinden biri mutlaka sahada olmalı. Çok amatör bir hareket bana göre. Hücumda da pozisyonlar gole dönmüyor. Çünkü şutlar kötü, tercihler kötü. Orta saha ve savunmamız bence gayet iyi. Atmaya başlamamız lazım.

Hocam gerekirse su kerem ve yunusu al sadece ceza sahasi icinde sut antremani yaptir bu kabizlara. Olm bizde iyi kotu top oynadik ya. Kalenin dibinden tribune vurabilmek nasil bi basari

Kasımpaşa maçında kerem golleri atmasa muhtemelen sonraki maç yuhalanacakti,iyi hoca oyuncusu yuhalanmadan kötü gidişatını görür ve alır oyundan yada oynatmaz
Okan hoca mudahele etmezse kerem için ıslıklar uzak değil maalesef

Belhanda çok kötü oyun kurucu ama iyi bitirici paslar atabiliyor. Olivera çok iyi oyun kurucu ama bitirici pas konusunda verimsiz.

Haftaya kayseri maçına kerem ve yunusla baslayacagimizi bilmek deli ediyor adami

lan bi bitmediniz. bugun gomis atsa okan hocaaaa kerem asist yapsaa KEREEEM diye bagircaktiniz. acikcasi uzuldum ama saglam takim olduk bu tur deplasmanlarda mucadele takdir edilesi. adanayi ezdik lan resmen
Oyun anlamında katılıyorum ama kerem değil asist, 3 gol atıp 3 asist yapsa fatketmez. Belhandanın bizdeki dönemi gibi 6 maçta bir gol veya asist yapıyor ama 5 maçta oyunun içine ediyor. Biran önce yunus ve keremdeki takımın içini boşaltan bu sorunun tespit edilmesi lazım

Geri
Üst Alt