⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Rakipte as stoper yok
35 dk 10 kişi oynadılar
10 kişiyken 2 süratli topcularını da çıkarıp resmen kendilerini kilitlediler, bu hamleyi merak ettim sormak isterdim montellaya neden diye.

kaçırdık mı, evet ama çoğunda işleyiş randomdu sanki. 11-11 bitse maç 1 puan da alamayabilirdik.
11-11'ken daha iyiydik ikinci yarıda, baskıyı kurup pozisyonlara girdik,rakip eksilince Mitso'yu çıkarıp orta sahayı boşalttık ve hem atak sürekliliği bitti hem de kontra yemeye başladık.

Gomis çıkıp Mata girdiği dizilişte daha uzun süre kalmalıydık. Arka arkaya 4 kişi daha girince takım koordinasyonu bozuldu iyice.

Bakın oyun olarak 3buyukler arasında net en iyisi biziz bu çok açık fakat iyi oyuna kimse puan vermiyor bitiricilik konusunda kötü bile değiliz yani biz bu konuyu cozemezsek şampiyonluk çok zor olur en büyük ve 1.sorunumuz bu

Vallahi bugün pva'yi görmediğim için çok mutlu oldum. Dubois gayet iyiydi. Alt yapıdaki çocukları hazırlayın kanatlarda onkara forma vermek lazım.

11-11'ken daha iyiydik ikinci yarıda, baskıyı kurup pozisyonlara girdik,rakip eksilince Mitso'yu çıkarıp orta sahayı boşalttık ve hem atak sürekliliği bitti hem de kontra yemeye başladık.
orası öyle ama adamlar 11 kişi devam etse okan yine bu hamleleri yapacaktı, ekstra 1 adamları fark yaratabilirdi en azından sonuç odaklı

Daha düne kadar erzincanda sürünen velet gelmiş Galatasarayda vazgeçilmez olduğunu sanıyor trip atıyor. Sözüm ona hoca da bunu izliyor.

Bu maç hocaya yazmaz diyenler var, Torriera ile Miçöyü babam mı çıkardı oyundan. Rakip ortayı güçlendirirken sahanın en iyi 2 ismini oyundan almak ne demek. Şu seyerettiğim maçta Torri ve Miçöyü oyundan alan hocayı net kovarım. Hiç kimse kusura bakmasın bende severim Okan hocayı ama skandal ötesi yönetti takımı.Kanatları Kerem ve Yunus olan hiç bir takım şampiyon olamaz. Aynını Kuntz yaptı Forea adalarına yenildik.

Kerem ve Yunus'a güvenip yerli rotasyonunu guclendirmediler. Bunun sonuçlarına katlanacagiz bu sezon.

Geri
Üst Alt