- 3 Temmuz 2012
- 133.834
- 80.727
- 5.198
hazırlık macındaki kadro daha iyi oynadıbu takım hazırlık maçında bile rakibinin en fazla 1 gol fazlasını atabiliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hazırlık macındaki kadro daha iyi oynadıbu takım hazırlık maçında bile rakibinin en fazla 1 gol fazlasını atabiliyor.
Abartı tepki verenleri samimi bulmuyorum açıkçası, takım gelişim kaydediyor derli toplu oynuyoruz bu hafta girmeyen haftaya girer. Hangi rakibimiz buradan güle oynaya 3 puan alacak, geçiniz...
Her ikisi de. Mesela Mertens'in kaçırdığı o neredeyse boş kale olan pozisyonda hocanın bir suçu yok ama Kerem ve Yunus olayına bir çare bulamaması da hocanın suçu da var. Hoca onları 1-2 maç yedeğe çekmeli yerine Barış Alper'İ oynatır veya alt yağıdan Berk Kızıldemir(sonuçtan bağımsız helal olsun derim) oynatacak yada sol beki yerli yapıp Rashica'yı oynatacak Barış Alper ile. Bu maç özelinde orta sahayı boşaltması ciddi hataydı hocanın. Ama 11'e 11 ve değişiklilere kadar 11'e 10 oyunda gayet iyiydik ve Adana'ya karşı oyunu hakimiyetine en iyi alan takımdık. Midtsjö ve Torreira sahada kalsaydı bence son dakikalarda golü bulup kazanırdık.burdaki tüm suç hocada mı topçularda mı net bir kanıya varamıyorum
Ligde zaten böyle 3-4 deplasman var her maçı kazanamazsın, ben oyunun geçen haftalara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum verimlilik çözülmeyecek şey değil takımın kaliteli çok ayağı var.Santrafor olarak Emre akbabanın oynadığı 10
kişi kalmış Adana’dan bahsediyoruz buradan güle oynaya 3 puanı alamıyorsak hangi maçtan alacağız merak ediyorum takımda skorer oyuncu yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11 kişiyle de üstündük 2. Yari. Ha yerdik yemezdik bilemem kesin birsey denemezKırmızı kart görmese rakip , muhtemelen yenilirdik maçta bize 1 puanı getiren tek şey kırmızı karttı
Takım hamama gitmedikçe olmayacak hamam şart.Bizdeki sorun ne anlamıyorum Napoli'nin efsanesini ve en skorer oyunculardan birini getirdik, kale önünde kaçırdığı gole bak kafayı yersin ya.Ne zaman şöyle 2-3 fark atacağız rakibe, daha fazlasını geçtim artık.1 sene falan oldu galiba farklı galibiyet görmeyeli
Futbolcuyla ilgileneceksinkonuşmayla halledilecek problemleri mi sence
Sorun o zaten 100 dakika oynadilarBu maçta hata yapmış da ne abartı yorumlar gördüm şaka gibi. Yok Okandan olmazmış, Okana büyük gelmiş falan. Görende ads tek kale oynamış bizde pozisyon bulamamışız sanacak. Kerem ve Yunusun beceriksizliği olmasa 3-4 olurmuş.
11 kisiyle de üstündük. Kirmizi yedikten sonra iyice zamana oynadilar hakem de izin verdi zaman calintiya o acidan kötüydü bile kirmizi yemeleri.Kırmızı kart görmese rakip , muhtemelen yenilirdik maçta bize 1 puanı getiren tek şey kırmızı karttı