⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Bizdeki sorun ne anlamıyorum Napoli'nin efsanesini ve en skorer oyunculardan birini getirdik, kale önünde kaçırdığı gole bak kafayı yersin ya.Ne zaman şöyle 2-3 fark atacağız rakibe, daha fazlasını geçtim artık.1 sene falan oldu galiba farklı galibiyet görmeyeli

Hücum hattında takımın düzeni oturmadı bir türlü. Cengiz'i kiralayabilseydik bitmişti iş.

Abartı tepki verenleri samimi bulmuyorum açıkçası, takım gelişim kaydediyor derli toplu oynuyoruz bu hafta girmeyen haftaya girer. Hangi rakibimiz buradan güle oynaya 3 puan alacak, geçiniz...

Santrafor olarak Emre akbabanın oynadığı 10
kişi kalmış Adana’dan bahsediyoruz buradan güle oynaya 3 puanı alamıyorsak hangi maçtan alacağız merak ediyorum takımda skorer oyuncu yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomisi boş yere oynattık

Kerem ve yunus şampiyonluğa oynayan takımın as kanatları olamayacaklarını kanıtladılar artık. Bu kadar haftada hiç mi bişey yapmaz bi insan

Valla ne yaparız bilmem ama sol beke mi ortasahaya mı yerli koyarız, yunus ve keremden en fazla birini oynatmak lazım

Millet semih güler diye stoperle oynuyor yemiyor, biz de sol beke veya ortasahaya bi türk atmalıyız

burdaki tüm suç hocada mı topçularda mı net bir kanıya varamıyorum
Her ikisi de. Mesela Mertens'in kaçırdığı o neredeyse boş kale olan pozisyonda hocanın bir suçu yok ama Kerem ve Yunus olayına bir çare bulamaması da hocanın suçu da var. Hoca onları 1-2 maç yedeğe çekmeli yerine Barış Alper'İ oynatır veya alt yağıdan Berk Kızıldemir(sonuçtan bağımsız helal olsun derim) oynatacak yada sol beki yerli yapıp Rashica'yı oynatacak Barış Alper ile. Bu maç özelinde orta sahayı boşaltması ciddi hataydı hocanın. Ama 11'e 11 ve değişiklilere kadar 11'e 10 oyunda gayet iyiydik ve Adana'ya karşı oyunu hakimiyetine en iyi alan takımdık. Midtsjö ve Torreira sahada kalsaydı bence son dakikalarda golü bulup kazanırdık.

Santrafor olarak Emre akbabanın oynadığı 10
kişi kalmış Adana’dan bahsediyoruz buradan güle oynaya 3 puanı alamıyorsak hangi maçtan alacağız merak ediyorum takımda skorer oyuncu yok

Ligde zaten böyle 3-4 deplasman var her maçı kazanamazsın, ben oyunun geçen haftalara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum verimlilik çözülmeyecek şey değil takımın kaliteli çok ayağı var.

Kırmızı kart görmese rakip , muhtemelen yenilirdik maçta bize 1 puanı getiren tek şey kırmızı karttı

11 kişiyle de üstündük 2. Yari. Ha yerdik yemezdik bilemem kesin birsey denemez

Okan hocanın bence oyuncu tercihleri konusunda önümüzdeki maç son şansı olmalı üstelik 15 günlük ara var oturup düşünsün

Abdülkerim,Kazımcan(Emre Taşdemir) ve Yunus&Kerem ikilisinden sadece biri oynanmalı ikisine tahammülü kalmadı kimsenin

hatta daha radikal bir karar alıp Abdülkerim,Kazımcan,Barış bile yapabilir ama Yunus ile Kerem’i aynı anda sahada görmek istemiyorum

Lan mertens bu gol kacarmi? Birde sol ayakasin. O topu sektirecen sol ayagina gol.

Bizdeki sorun ne anlamıyorum Napoli'nin efsanesini ve en skorer oyunculardan birini getirdik, kale önünde kaçırdığı gole bak kafayı yersin ya.Ne zaman şöyle 2-3 fark atacağız rakibe, daha fazlasını geçtim artık.1 sene falan oldu galiba farklı galibiyet görmeyeli
Takım hamama gitmedikçe olmayacak hamam şart.

Bu maçta hata yapmış da ne abartı yorumlar gördüm şaka gibi. Yok Okandan olmazmış, Okana büyük gelmiş falan. Görende ads tek kale oynamış bizde pozisyon bulamamışız sanacak. Kerem ve Yunusun beceriksizliği olmasa 3-4 olurmuş.
Sorun o zaten 100 dakika oynadilar

Kırmızı kart görmese rakip , muhtemelen yenilirdik maçta bize 1 puanı getiren tek şey kırmızı karttı

11 kisiyle de üstündük. Kirmizi yedikten sonra iyice zamana oynadilar hakem de izin verdi zaman calintiya o acidan kötüydü bile kirmizi yemeleri.

Geri
Üst Alt