⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

okan hoca hatalı değişikler yapıp 10 kişi kalmış rakibi oyuna ortak etti. hatta ads, 11 kişi ile bulamadığı pozisyonları son dakikalarda buldu.

kerem ve yunus ile bu iş yürümez. en kötü kazımcan sol beke monte edilmeli. bu maçta 90 dakika oyunda kalmaları teknik direktörlük adına faciaydı.

gomis çıkıp mata girdi. mertens forvet olması gerekirken kerem oldu. miço-torreira takımı ayakta tutan 2 adamken oyundan alıp orta sahayı boşalttık. bay, sol bek pozisyonuna geçti. anlamsız anlamsız değişiklikler.

onun haricinde yunus başta olmak üzere şut çalışması yapılmalı takımca. paslaşarak kaleye girmeye çalışıyoruz. duran top ve kornerlere de çalışılması lazım. 50 korner kullansak gol atamayacak izlenimi var takımda

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz ne izledik arkadaş ya.. Hayatımda izlediğim en saçma maçlar listesinde ilk 5’i zorlar. İki takımda ne yaptığını bilmiyordu.

Yerli oyuncu olarak kimi oyuna alırsın? Karataş, Taşdemir demeyin lütfen ads oyuncuları üstlerinden geçerdi.
Yav keremle yunus bizim üstümüzden geçti renkdaş. Adamlar 10 kişi kalmış yere yatıyorlar. Orta sahayı bosaltmasa hiç gelemezlerdi kalemize

milletin bu kadar tepkisel olmasinda fenerin dazur duzur top oynaması da etkili, yoksa kötü değildik bugün zaten

Biz ne izledik arkadaş ya.. Hayatımda izlediğim en saçma maçlar listesinde ilk 5’i zorlar. İki takımda ne yaptığını bilmiyordu.
Maçı canlı izledim şuan adanadayım tribünde izleyen herkes senin gibi düşünüyor
Aslında atak yapıyoruz ama son tercihler ve son vuruşlar iyi değil
Geçen sene ortasaha kötüydü şimdi ise kanatlar iyi değil
Özellikle yunusu hiç beğenmedim boşuna oyunda tuttu

Kerem ile Yunus çok formdan düştüler, Okan ın buna çare bulması lazım. Vazgeçilmez olmadıklarını onlara anlatmak lazım.

Kerem ile Yunus çok formdan düştüler, Okan ın buna çare bulması lazım. Vazgeçilmez olmadıklarını onlara anlatmak lazım.
Bu sene pek formda gormedik zaten. Isı bahane gibi duruyor. Inşallah duzeltirde BURDA öderiz ama zihniyetini sevmedim. Açıklamaları berbatti

fatih hoca olsa bu kerem ve yunusa sabretmezdi.net.gider solbeke emre tasdemiri vs koyar,tahammül sınırını zorlamazdı basta kendisinin.çünkü sabırsız biri hoca

Piyasada kaliteli yerli sorunu olduğu sürece bu yerli kuralı işimiz zor. Çözümü olmayan üç bilinmeyenli denklem gibi kadromuz var.
Hocanın seçenekleri belli:
1. Berkan'ı sol bekte denemek ( Berkan kendi mevkiinde bile yetersiz )
2. Okan'ı kalede denemek ( Hem güven vermiyor hem de Muslera gerçeği var )
3. Kazımcan veya Emre sol bek ( Ne verecekleri muamma )
Yok başka seçenek yok. Barış desen zaten kanatlar yerli.
Bir forvet, bir orta saha yerli olsaydı elimizde en azından kadro dizilişinde secenek olabilirdi.

Bu sene pek formda gormedik zaten. Isı bahane gibi duruyor. Inşallah duzeltirde BURDA öderiz ama zihniyetini sevmedim. Açıklamaları berbatti
Kerem önceki hafta iki gol birden attı yahu. Yunus bence sosyal medyada abartıldı. ADS deyken de GS seviyesi değildi.

Geri
Üst Alt