- 12 Haziran 2013
- 9.607
- 5.701
- 1.713
Yerli oyuncu olarak kimi oyuna alırsın? Karataş, Taşdemir demeyin lütfen ads oyuncuları üstlerinden geçerdi.Sorun o zaten 100 dakika oynadilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli oyuncu olarak kimi oyuna alırsın? Karataş, Taşdemir demeyin lütfen ads oyuncuları üstlerinden geçerdi.Sorun o zaten 100 dakika oynadilar
Yav keremle yunus bizim üstümüzden geçti renkdaş. Adamlar 10 kişi kalmış yere yatıyorlar. Orta sahayı bosaltmasa hiç gelemezlerdi kalemizeYerli oyuncu olarak kimi oyuna alırsın? Karataş, Taşdemir demeyin lütfen ads oyuncuları üstlerinden geçerdi.
Maçı canlı izledim şuan adanadayım tribünde izleyen herkes senin gibi düşünüyorBiz ne izledik arkadaş ya.. Hayatımda izlediğim en saçma maçlar listesinde ilk 5’i zorlar. İki takımda ne yaptığını bilmiyordu.
Bu lafin sebebi nedir? Adana ne bedevi özentisi ne de domalan sehir kardeşim?kerem yunus seferoviç son poizsyonlarda ömür yediler
neyse domalan şehirli bedevi özentisi domalakları sevindirmedik enazından hamdolsun.
Gsde oynamak kolay degilFutbolcuyla ilgileneceksin
Yunus un ads deki performansı vs bizdeki performansı aynı mı
Bu sene pek formda gormedik zaten. Isı bahane gibi duruyor. Inşallah duzeltirde BURDA öderiz ama zihniyetini sevmedim. Açıklamaları berbattiKerem ile Yunus çok formdan düştüler, Okan ın buna çare bulması lazım. Vazgeçilmez olmadıklarını onlara anlatmak lazım.
Kanka bugün keremle yunusu izlerken tvye kafa atacak hale geldim. Amatör gibiler yaGsde oynamak kolay degil
Haddini bilmeden oynarsan kolay değil bencedeGsde oynamak kolay degil
Formsuzluk isini gecti bu. Bu kadar olmaz ciddenKanka bugün keremle yunusu izlerken tvye kafa atacak hale geldim. Amatör gibiler ya
Mata girdi onu bile kullanamadık bu ikisinin saçmalıklarından
Son 3 Sene izledik kendisinifatih hoca olsa bu kerem ve yunusa sabretmezdi.net.gider solbeke emre tasdemiri vs koyar,tahammül sınırını zorlamazdı basta kendisinin.çünkü sabırsız biri hoca
evet çok özlüyorumSon 3 Sene izledik kendisini
Kerem önceki hafta iki gol birden attı yahu. Yunus bence sosyal medyada abartıldı. ADS deyken de GS seviyesi değildi.Bu sene pek formda gormedik zaten. Isı bahane gibi duruyor. Inşallah duzeltirde BURDA öderiz ama zihniyetini sevmedim. Açıklamaları berbatti