- 19 Mart 2014
- 28.127
- 29.590
- 2.598
2 hafta aramı olur yahu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha direncsiz kalıyor. Mertens forvet denenebilir dediğin gibiNeden?
Hem Torreira, hem Midtsjo hem Oliveira ile daha nasil direncsiz oluyor? Anlamadim gercekten Berkan falan dersen o zaman Oliveira biraz daha ofansif kalabilir tabi baska kim oynasin orta saha da?Orta saha direncsiz kalıyor. Mertens forvet denenebilir dediğin gibi
Mitzo oynasın zaten veya berkan bilmiyorum. Ben orta 3 luden bahsettim.Hem Torreira, hem Midtsjo hem Oliveira ile daha nasil direncsiz oluyor? Anlamadim gercekten Berkan falan dersen o zaman Oliveira biraz daha ofansif kalabilir tabi baska kim oynasin orta saha da?
Sinir var. Kerem ve Yunusla oynamaya mecbur kaliyoruz diger turluMidtsjo'yu fazla kucumauyorsunuz.
Kerem ve Yunus ADS macinda gecis oyununda akacaktir DOSTSinir var. Kerem ve Yunusla oynamaya mecbur kaliyoruz diger turlu
Berkan oynasın ozamanSinir var. Kerem ve Yunusla oynamaya mecbur kaliyoruz diger turlu
Gamlı baykuş postların sonrası aldığımız bütün 3 puanlar sana gelsin.1 pt yi kopaririz