⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

ADSnin sol tarafı defansif açıdan çok zayıf, oraya oynanmalı. Fener sadece defans arkası topla yendi bunları.

Bugünkü gibi 20 tane geçiş hücumu verirsek madara oluruz.

Orta saha direncsiz kalıyor. Mertens forvet denenebilir dediğin gibi
Hem Torreira, hem Midtsjo hem Oliveira ile daha nasil direncsiz oluyor? Anlamadim gercekten Berkan falan dersen o zaman Oliveira biraz daha ofansif kalabilir tabi baska kim oynasin orta saha da?

Adana, Konya kadar kompakt bir takım değil. Özellikle defans olarak kötü takım Adana hızlı adamları var ilerde ama Belhanda'nın ayağına bakıyorlar genelde. Konya maçı kadar zor maç değil daha bitirici olan takım kazanır.

Allahtan sagda Boey var ki Onyekuru'ya karşı şansımız olur. Konya maçından daha zor geçeceği kesin. Bu maçı kayıpsız geçersek harikulade olur. Bakalım bizim ex cimbomlular neler yapacak?

okan hoca mertensin oynattıgı bölgeden memnun gibi konuştu,ya mertensi daha önce hic izlemedı yada adamı 6-8 gibi oynatarak ne amaclıyor merak ettim

Hem Torreira, hem Midtsjo hem Oliveira ile daha nasil direncsiz oluyor? Anlamadim gercekten Berkan falan dersen o zaman Oliveira biraz daha ofansif kalabilir tabi baska kim oynasin orta saha da?
Mitzo oynasın zaten veya berkan bilmiyorum. Ben orta 3 luden bahsettim.

Adana Demirspor'un direnciyle Konyaspor'un direnci arasında ciddi fark var Adana Demirspor daha iyi hücum yapabilir ama ben arka ve orta alanın Konyaspor kadar etkili olabileceklerini sanmıyorum. Adana Demirspor'da sağ ve sol kanatlarına çözüm bulursak bence maç kazanılabilir Trabzon bile kötü futbolla 2-2'yi bulmuştu ya da Ümraniyespor maçlarını hatırlıyorum Ümraniye puan almaya yakındı ben Konya'nın bu durumlara düştüğünü hatırlamıyorum. Bugün ligin en dirençli takımıyla oynadık ön alanları pek etkin olmayabilir ama orta alan ve arka alanları baya iyiydi.

yusuf sarı'nın düşük iq'sundan yararlanmalıyız
hamle olmasa bile rüzgar hissettigi an karşı karşıya bile olsa atiyor kendini, bu tarz posyonlar sunmaliyiz herife

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Dubois
Berkan Torreira
Mertens Oliveira Kerem
Icardi

Rachica Mertens'in, Yunus Kerem'in Yusuf'da Oliveira yerine oyuna girebilir. Yunus Mertens'in yerine oyuna girerse Midtsjo'de Berkan'in yerine girebilir. Icardi oyundan cikarsa Mertens forvet pozisyonuna gecebilir.

adana defansı ağır ve hataya çok müsait.

Okan Buruk önümüzdeki uzun zamanı fırsata çevirip bir b planı için çalışmalıdır. Bu takım bu top kaybı ustası kanatlarla sürekli uzun metrajlı geri koşular yapmak zorunda kalıyor ve anlamsız enerji sarfiyatı meydana geliyor. Keremle Yunus'un psikolojik olarak tehdit hissetmeleri için de bu tarz bir alternatif oyun planı şart.Elimizde bu kadar merkezi hücumcu varken üstüne Eminle Aponun sakarlıklarını toplayacak bir Nelsson emniyeti de bu planı cazip kılıyor.

-----------------------Muslera-----------------
---------Emin------Nelsson----Apo-------
Boey---------------Torreira-------------PvA
------------Sergio-------------Berkan---------
-----------Icardi/Sefer----Mertens--------

Geri
Üst Alt