⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

ne beraberliği ne zor maçı? bizim kadronun deplasman derbileri(o maçların sonucu belli olmaz) hariç her maçı alması lazım ya. Bu kadro bu ligin çok üstünde ve daha şöyle rahat bir maç izleyemedik.

Ardada hazırlık maçı var mı?

Pva yerine dubois da direnelim ltfn tskrlr
Pva beynen fail ama ndiaye,kuru,belhanda gibi geçişin kralını oynayan adamlara atletizm olarak cevap verebilmen lazım dubuayı set oynayacağımız maçlarda oynatırız ads maçı biraz daha gel gitli olacak diğer maçlara göre

Boey karşısında sorun çıkarabilecek bir sol kanat düşünemiyorum

Asıl onyekuru boey'in bindirmeleri karşısında nasıl ayakta kalacak onu düşünsün Adana tarafı
Sorun Boey-Henry karsilasmasi degil Boey‘nin ileri ciktigi anlarda kaptirdigimiz basit toplarda Henry ile geçis oyununa geçtikleri anlarda yasayacagimiz tehlikeli anlar olabilir diye düsünüyorum.

Sorun Boey-Henry karsilasmasi degil Boey‘nin ileri ciktigi anlarda kaptirdigimiz basit toplarda Henry ile geçis oyununa geçtikleri anlarda yasayacagimiz tehlikeli anlar olabilir diye düsünüyorum.
Valla Boey sağ çizgiden ceza sahasına kadar bindirirken Adana Demirspor Onyekuru 'yu kontra atak tehditi olması için ileride kal diyebilecekse buyursun desinler

Onyekuru öyle taktik dehası, durdurulması imkansız bir oyuncu gibi konuşmayalım bence. Şüphesiz takıma zorluk çıkaracaktır ama karşısında da Torreira, Nelsson, Boey gibi oyuncular olacak hatta yine de durmuyor mu Midtsjo yü sahaya atıp bire bir kovalar. Önlem alması o kadar da güç bir oyuncu değil Onyekuru

Yunus bu takımın benim gözümde en değerli oyuncusu. Ayağındaki topu kaybetmemesi değerini bilmesi en büyük artısı. Muhtemelen çok iyi bir fiyata satabileceğimşz bir genç yetenek.

Yani kadrodan Yunus'u silenler beğenmeyenler hangi organlarıyla maç izliyorlar bilemiyorum. Hatta daha ileri gideyim bence maçları da izlemiyorlar zira Yunus'u 7 maçtır izleyen bir insanın beğenmemesi mümkün değil.

deplasman fikstürümüzünde maşallahı var...

Antalya
Trabzon
Ümraniye (sayılmaz)
K.paşa(eh)
Adana

tayfur bingol onyekuru'yu eze eze yok etmişti. boey'de parçalar

Geri
Üst Alt