Emre Boran
Parçalı Üye
ne beraberliği ne zor maçı? bizim kadronun deplasman derbileri(o maçların sonucu belli olmaz) hariç her maçı alması lazım ya. Bu kadro bu ligin çok üstünde ve daha şöyle rahat bir maç izleyemedik.
genelde onun ayagina bakıyorlar ondan dedimKuru febe macindan sonra cok kötü. Febe de de abarti bir seyi yoktu 4 yildiz yapmaktan baska.
Boey karşısında sorun çıkarabilecek bir sol kanat düşünemiyorumOnyekuru sorun cikarabilir
Pva beynen fail ama ndiaye,kuru,belhanda gibi geçişin kralını oynayan adamlara atletizm olarak cevap verebilmen lazım dubuayı set oynayacağımız maçlarda oynatırız ads maçı biraz daha gel gitli olacak diğer maçlara görePva yerine dubois da direnelim ltfn tskrlr
Sorun Boey-Henry karsilasmasi degil Boey‘nin ileri ciktigi anlarda kaptirdigimiz basit toplarda Henry ile geçis oyununa geçtikleri anlarda yasayacagimiz tehlikeli anlar olabilir diye düsünüyorum.Boey karşısında sorun çıkarabilecek bir sol kanat düşünemiyorum
Asıl onyekuru boey'in bindirmeleri karşısında nasıl ayakta kalacak onu düşünsün Adana tarafı
Valla Boey sağ çizgiden ceza sahasına kadar bindirirken Adana Demirspor Onyekuru 'yu kontra atak tehditi olması için ileride kal diyebilecekse buyursun desinlerSorun Boey-Henry karsilasmasi degil Boey‘nin ileri ciktigi anlarda kaptirdigimiz basit toplarda Henry ile geçis oyununa geçtikleri anlarda yasayacagimiz tehlikeli anlar olabilir diye düsünüyorum.
Er yada gec bu maclar oynanacak. Simdiye kadar iyi getirdik. Ads macini da en az beraberlik le atlatirsak önumuz acik benceUlan bu nasıl fikstür anasını satayım kim çekti bunu hangi cenabet
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cubua nin sakatligi nasil boeye yaradiysa keremin ceza si da yeni dransferlerden birine yaricak insallahKerem kart sinirinda
Tabii ki Metin Öztürk zombimiz.Ulan bu nasıl fikstür anasını satayım kim çekti bunu hangi cenabet
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Basar geceriz. 1 ayda 1 ads macimiz var sadece. Bu arayi iyi degerlendirmeliyiz. Mata ve icardi tam hazir hale gelir bu aradaSıradaki 6 maçın 4 ü kol gibi bizim fiksturde bir yanlislik olmasın yaw .
Adanademir -Kayseri -Akbil deplasman Bjk evimizde
Boeyin kucağa alacağı kanatlardan biri daha ha.Onyekuru sorun cikarabilir
Bravo Vasfbu takımın forveti icardi'dir