⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Kusura bakma yanlışta anlamazsan neden bukadar negatifsin sürekli. Icardi'yi mesela tam görmeden daha nasıl çöp ilan ettin anlamadım. Öngörü diyosun ama oda baya negatif. Yanlış anlama suçlamıyorum merak ediyorum

Çöp ilan etmedim öncelikle laf çarpıtmayalim .. Bizim aradığımız adam değil bunu baştan beri söylüyorum bu oyuna devam edersek de İcardiden doğru dürüst faydalanamayiz .. Yunus ve Keremin çok olgun oynaması lazım veya beklerin çok net orta-paslari bizde ikisi de yok... Maça girdikten sonra 15 dk topa dokunamadigini herkes gördü ceza alanına top tasiyamadikca böyle çok maç izleriz veya ceza alanına taşıyıp son pasları böyle hiç edersek de aynı şey geçerli..

Yunusun adanadayken bize yaptığını şimdi Adana'ya yapmasını beklediğim maç. Ayrı bir motivasyonla oynamasını bekliyorum

zor maç, kaybetmesek iyi olur. zor maçları halledip işimizi kolaylaştıracağız inş.

Son düzenleme:
Çöp ilan etmedim öncelikle laf çarpıtmayalim .. Bizim aradığımız adam değil bunu baştan beri söylüyorum bu oyuna devam edersek de İcardiden doğru dürüst faydalanamayiz .. Yunus ve Keremin çok olgun oynaması lazım veya beklerin çok net orta-paslari bizde ikisi de yok... Maça girdikten sonra 15 dk topa dokunamadigini herkes gördü ceza alanına top tasiyamadikca böyle çok maç izleriz veya ceza alanına taşıyıp son pasları böyle hiç edersek de aynı şey geçerli..
stil olarak sefer bizim aradığımız adam profiline daha uygundu bence ama berbat başladığı için o defter açılmadan kapandı gibi

icardi servis yapmamız gereken bir oyuncu olduğu için biraz sıkıntı yaşayabiliriz.

Hangi tahminde bulunsam bir eksik oluyor. Paşa'ya 3-1 dedim, 3-2 oldu. Konya'ya 3-1 dedim, 2-1 oldu. Gelenek sürsün, 3-1 alırız.

Mertens'in savunmaya katkısı, oyun zekası ve tecrübesi çok değerli. Böyle zor maçlarda bir hareket ile maçın seyrini değiştirebilir.

Örneğin Antep maçında aldığı penaltı, müthiş bir oyun zekası örneği.

Bence Mertens kesilmemeli. Yerine ikamesi düşünülen Midtsjø'den (ki çok severim kendisini) savunma anlamında eksiği yok, hücum anlamında fazlası var Mertens'in.

Arkadaşlar maç için Adana’ya gideceğim
Maç saati ve tarihi kesinmi ona göre uçak bileti bakacağım

Belhanda ve Onye umarim bize gol atmaz.Sevdigim adamlar bize karsi gol atinca butun sevgim gidiyor.

167489-56acc440ad194b47468b6fcb8ffa7299.jpg

ne beraberliği ne zor maçı? bizim kadronun deplasman derbileri(o maçların sonucu belli olmaz) hariç her maçı alması lazım ya. Bu kadro bu ligin çok üstünde ve daha şöyle rahat bir maç izleyemedik.
Rahat mac izlemek istiyorsan Ingiliz bir takimi destekleyebilirsin.

Geri
Üst Alt