Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu apoyu almasaydik halimiz ne olurdu, cok zorlanirdik, harbiden saglam calim atmisiz.Muslera
Boey - Nelsson - Apo - Pva
Torreira - Midsjo
Yunus - Oliveira - Kerem
Mertens
milli ara diye hazirlik maci ayarlasalar keske
İcardi, Dubois. Mitdsjö gibi oyuncuların maç eksiği için hem de Barış Alper, Hamza Akman gibi oyuncuları oynatmak için iyi olur.milli ara diye hazirlik maci ayarlasalar keske
bak bu süper olurAyarlanacak, hoca dun soyledi
tam yazdiklarini kadroya almisimİcardi, Dubois. Mitdsjö gibi oyuncuların maç eksiği için hem de Barış Alper, Hamza Akman gibi oyuncuları oynatmak için iyi olur.
bak bu süper olur
okan
dubois ross bardakci kazimcan
midsjö hamza
rasica yusuf bay
icardi
gitmiyorlar sanirim bunlar
Ross, Yusuf kesin gidiyor. Rashica'yı bilmiyorum ama gidiyor olma ihtimali yüksek. Dubois'i alışması için sol bek denesek iyi olabilir.bak bu süper olur
okan
dubois ross bardakci kazimcan
midsjö hamza
rasica yusuf bay
icardi
gitmiyorlar sanirim bunlar
baktim giden sayi 8 diyorlarRoss, Yusuf kesin gidiyor. Rashica'yı bilmiyorum ama gidiyor olma ihtimali yüksek. Dubois'i alışması için sol bek denesek iyi olabilir.
Nerden baktın bilmiyorum ama Yusuf, Ross ve Kazımcan( doğruysa) u21'e çağrıldılar. Midsjö ise çağrılmadı sanırım.baktim giden sayi 8 diyorlar
muslera
torreira
berkan
yunus
kerem
midsjö
mertens
seferovic
Nerden baktın bilmiyorum ama Yusuf, Ross ve Kazımcan( doğruysa) u21'e çağrıldılar. Midsjö ise çağrılmadı sanırım.
baktim giden sayi 8 diyorlar
muslera
torreira
berkan
yunus
kerem
midsjö
mertens
seferovic
Muslera bizi oyunda tutuyor, yoksa iki tane yedikten sonra maç dönmez, kıymetini bilelim kaptanınMertens
Rash-Sergio-Yunus
Thor-Milföy
Dübua-Kerim-Nels-Boey
Okan