⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Bu maç için doğru tercih olmayabilir ama kolay maçlardan birinde şu denenmeli bence

—————-Okan
Boey-Nelson-Abdül-Dubois
—————Toreira
—-Olivera————Mitjö
Yunus(Kerem)———Mertens
—————-Icardi

Burada eksik kanat, Dubois kanadı kullanacak, Mertens forvet yanına

Maç içi gidişat ve oyun şekli ihtiyacına göre alternatifler de:

Olivera - Yusuf veya Mata veya Mertens
Mitjö - Berkan veya Mata
Toreira - Berkan veya Mitjö
Kanatlar: Rashica, Kerem, Yunus, Bay, Yusuf, Mertens
Icardi - Gomis, Sefer
Nelson - Ross
Abdül - Emin
Boey- Dubois
Dubois - PVA

Oyun şekline göre çok alternatifli ve birçok farklı sistemi oynayabilecek bir ortasahamız oldu bence, döndür döndür oynat
Bir yerli kaleci nelere kadir ama Muslera da baya formda

Muslera
Boey - Nelsson - Apo - Pva
Torreira - Midsjo
Yunus - Oliveira - Kerem
Mertens​

bak bu süper olur

okan
dubois ross bardakci kazimcan
midsjö hamza
rasica yusuf bay
icardi

gitmiyorlar sanirim bunlar
Ross, Yusuf kesin gidiyor. Rashica'yı bilmiyorum ama gidiyor olma ihtimali yüksek. Dubois'i alışması için sol bek denesek iyi olabilir.

baktim giden sayi 8 diyorlar
muslera
torreira
berkan
yunus
kerem
midsjö
mertens
seferovic

Yusuf ve Ross'de gidiyor. Ross sonradan animsadim Hasan yazinca. Onlar Umit Milli takimdalar. O yuzden gormemis olabilirsin kesin listede. Kazimcan'da yine o listede. BAY cikaramadim.

Emin Bayram'in yedege donup Abdulkerim'in ilk 11 basladigi bir mac olacak diyin lutfen.

Ayni sekilde Dubois'nin da sol bekte oynadigi bir mac olursa tadindan yenmez.

Rakitsky'nin oynamamasina uzuldum acikcasi, adam saatli bombaydi, bizim macta da kirmizi gorme olasiligi azimsanmayacak derecedeydi.

Son olarak da sacma kaleci kalesinden cikarsa sari kart gorur kurali yuzunden kaptanligin Muslera'dan alinmasi taraftariyim. Boyle kac tane kart gordu sayamadim. Kaptan peki kim olsun derseniz, Oliveira olabilir derim, adamda lider kumasi var.

Bu mac cok zor gececegi icin Muslera ne kadar yabanci siniri yüzünden ilk 11 de tercih etmesemde bu macta onamasi önemli olur, onun disinda pva yerine Dubois örta üclü de Torreira - midtsjo - Sergio olmali ki orta saha daha direncli olsun rakp takim hizli hücüm ile bizi delik desik etmesin. Forvet icardi hazir degilse Mertens oynamali. Cünkü biz bu macta oyunu daha geride kabullenecegiz diye düsündügüm icin cünkü herifler güzel kontra futbolu oynuyor, Gomisle balamak yanlis olur. Kanatlar da mecburen Yunus ve Kerem olacak yabanci kurali yüzünden.

Geri
Üst Alt