⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

pva normalde kesik yemeli ama oynama aliskanligindan dolayi oynatirim, gidisata göre dubois girer

pva geride bekleyip defansif görev üstlenmeli, boey kanadindan ataga cikmaliyiz

ads bunu düsünecektir ama boey'e önlem almalari zor

ben de gomis'le baslardim, gidisata göre degisiklik yapilabilir mesela kerem girer, kontra oynariz baris-kerem ile

Oynama aliskanligi mi ? Neden renkdasim yani ne gibi olumlamasi var bunun ? Sezonun sonu degil zaten oyuncularin buyuk kismi yeni isimler.

Oynama aliskanligi mi ? Neden renkdasim yani ne gibi olumlamasi var bunun ? Sezonun sonu degil zaten oyuncularin buyuk kismi yeni isimler.
pva ve abdül iyi kötü birbirlerini taniyorlar, kosu yollarini, durduklari yeri falan bilyiorlar, zaten defansif anlamda iyi degiliz, kadroyu degistirmek daha büyük uyum sorunu getirebilir böyle tehlikeli rakip karsisinda ama yaniliyor da olabilirim tabi :)

pva ve abdül iyi kötü birbirlerini taniyorlar, kosu yollarini, durduklari yeri falan bilyiorlar, zaten defansif anlamda iyi degiliz, kadroyu degistirmek daha büyük uyum sorunu getirebilir böyle tehlikeli rakip karsisinda ama yaniliyor da olabilirim tabi :)

Bence PvA'nin takima olan negatif etkisi > uyum olasiligi diyorum bende.. Kritik top kayiplari yapiyor ve ofans kisminda 10 gidiyorsa ileri, 9 denemsi hatali yere ya da hatali pas... 1'i belki tehlike olusturuyor o da en iyimser haliyle.

Hem Mertens hem Oliveira geçiş yerken kaldıramıyor takım. Berkan-Torreira öne Oliveira kenarda yabancı deneyebiliriz.

İzlemedim. 3. yerli için daha iyi bir alternatif varsa onu koyalım.

Yunus-Kerem-Abdul. Bunlarin yaninda Hamza'yi kullanirim daha iyi. Olmadi, Emir/Metehan'dan birini alirim Nelsson yerine ya da bek olarak. Kazimcan var daha, en kotu PvA kadar oynar.

Berkan'in rolu = sonradan rolantiye aldigimiz maclarda abilerini dinlendirmek ya da ortasahamiz yoruldugu maclarda son 10dk gecmemek kaydiyla oynamak sakatlik va olmadikca.

Çok zor bir maç olacak. Adana baskılı başlayacak.
Tipik anadolu deplasmanları gibi maç başında golü yemezsek ikinci yarı maçı dengeleyeceğimizi düşünüyorum.
70. dakikaya kadar maçı 0-0 götürebilirsek 70-90 arasındaki bölümde golü bulacağımızı düşünüyorum.

Çok zor bir maç olacak. Adana baskılı başlayacak.
Tipik anadolu deplasmanları gibi maç başında golü yemezsek ikinci yarı maçı dengeleyeceğimizi düşünüyorum.
70. dakikaya kadar maçı 0-0 götürebilirsek 70-90 arasındaki bölümde golü bulacağımızı düşünüyorum.
Çok gollü maç olacaktır 2-3 falan

Onyekuru'dan koşu olacak gibi 1 Maç olacak diye tahmin ediyorum.Zor 1 Maç Onyekuru'nun en az 1 Gol'ü var diyorum ben bu Maç'ta..
galatasaray-a-2-gol-atan-yunus-tan-sari-kirmizili-14614833_9541_osd.jpg

Murat Sancak:"2 Forvet aldık;Artem Dzyuba ve Fredrik Gulbrandsen.İkisi de haftasonuna kadar herhalde hazır olur."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yensek de yenilsek de bayağı zevkli bir maç bekliyorum.

Boey Onyekuru'yu tutsun başka birşey istemiyorum. Hücumda etkili oluyor son maçlarda ama bu maç sadece onyekuru'ya odaklanması lazım.

Kondisyon bu maçta çok önem arz edecek. Harika maç izleyeceğimiz kesin.

Geri
Üst Alt