Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.252
- 6.871
- 2.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiksturle ilgili konusmadim. Derbi diye Pazar oynanmasini anlarim ama bizim Pazartesi oynamamiz lazimdi. Torreira filan belki Persembe gelecekler. 2 gun daha dinlenseler ne degisecekti?e fenerinde perşembe avrupa maçı var. pazar oynamak onlar için olumsuz. bu fikstür olayında bize kasti bir durumun olduguna inanmiyorum. hatta genel kanının aksine fikstürün bize avantajı olduguna inanıyorum.
kayseri maçından sonraki 10 maçımızı istanbulda oynuyoruz bir sivas deplasmanı var sadece.
Okan hocayı tanıyorsam mitzo torreira 2lisi ile cikar. Yoksa işi yaş olurOyle yapacak maalesef.
Milli maç oynayacak olan var mi hafta içi bizimkilerdentff bizi bitirmek için cumartesi oynatıyor![]()
bilmem kanka olsa ne farkederMilli maç oynayacak olan var mi hafta içi bizimkilerden
Yorgun olurlar manasinda soyledimbilmem kanka olsa ne farkeder
Önce durdur sonra vur kadrom. Top rakipteyken
yabancı sınırı olmasa bu maça nasıl bir 11le çıkardınÖnce durdur sonra vur kadrom. Top rakipteyken
Torreira Berkan
Yunus Oliveira
Mertens Rashica
şeklinde karşılayıp kapılan toplarla ileri uçtaki süratli hücumcularımızı ADS'nin zayıf noktası olan defans arkasına kaçırmak suretiyle sonuca gidebiliriz.
Muslerayabancı sınırı olmasa bu maça nasıl bir 11le çıkardın
kanka zaten 90 dk oynadıkjları yokYorgun olurlar manasinda soyledim
Yol var. O yorgunluk olurda kadro genişkanka zaten 90 dk oynadıkjları yok
nelson yedek
raşik 45 dk oynuyor
mertens yedek
toreyra yedek
diğerleri ne yapıyo zaten muaama