⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

e fenerinde perşembe avrupa maçı var. pazar oynamak onlar için olumsuz. bu fikstür olayında bize kasti bir durumun olduguna inanmiyorum. hatta genel kanının aksine fikstürün bize avantajı olduguna inanıyorum.
kayseri maçından sonraki 10 maçımızı istanbulda oynuyoruz bir sivas deplasmanı var sadece.
Fiksturle ilgili konusmadim. Derbi diye Pazar oynanmasini anlarim ama bizim Pazartesi oynamamiz lazimdi. Torreira filan belki Persembe gelecekler. 2 gun daha dinlenseler ne degisecekti?

Önce durdur sonra vur kadrom. Top rakipteyken

Torreira Berkan
Yunus Oliveira
Mertens Rashica​

şeklinde karşılayıp kapılan toplarla ileri uçtaki süratli hücumcularımızı ADS'nin zayıf noktası olan defans arkasına kaçırmak suretiyle sonuca gidebiliriz.

Önce durdur sonra vur kadrom. Top rakipteyken

Torreira Berkan
Yunus Oliveira
Mertens Rashica​

şeklinde karşılayıp kapılan toplarla ileri uçtaki süratli hücumcularımızı ADS'nin zayıf noktası olan defans arkasına kaçırmak suretiyle sonuca gidebiliriz.
yabancı sınırı olmasa bu maça nasıl bir 11le çıkardın

ADS kendi sahasında baskılı oynamaya çalışacaktır. Mata nın uzun paslarıyla Kerem ve Yunus u boş alanda topla buluşturabilirsek gol atarız. Ayrıca onlar da Onyekuruyu kaçırmak isteyeceklerdir. Dikkat.

Olivera’sız olmaz bence Kerem veya Yunus’tan birini kesip Berkan’ı oynatırsın Merten’si kanada çekersin devamke.

Şu maçı kazanıp bombayı derbiye bırakmamız lazım ama hep hatırladığım kadarıyla son dönemlerde derbi haftalarında gereksiz puanlar saçtık..

Geri
Üst Alt