⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Adana açık bir futbol oynamaya çalışacak. Kontra ataklarla işi çözeriz.

4-6-0 bizim takım için uygun bir taktik olmadi hiçbir zaman bizi biz yapan atak oyunumuzdur.
Eğer ilerde tehdit unsuru bir oyuncu bırakmaz isek defansı da öne çıkarır Adana demirspor daha çok sıkıntı yaşarız.
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim dubua
Mitso Torrera
B.alper mata yunus
Gomis
Maçın gidişatına göre mata oliviera değişir Berkan mitso değişir gomis icardi değişir oyuna bir yabancı daha atabiliriz .

Açıkçası 4-2-3-1 dizilişinde Mertens yerine Mata gibi bir 10 numara ile başlanmasını ben şahsi olarak tercih ederdim, elbette Mertens çok kaliteli bir oyuncu; ama 10 numara bölgesi için Mata daha doğru bir tercih gibi geliyor bana. Mertens'i forvet bölgesinde ilk 11'de görmeyi isterdim. İkinci yarı Mertens/İcardi yapılabilir veyahut maçın seyrine göre değişikliğin zamanı değişebilir.

Matanın bu kadar Zeki bir oyuncu olduğunu bilmezdim.
Eski fm kariyerlerimi düşünüyorum da sadece valencia da oynarken fırsat transferi olarak görüp takımıma katardım.

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Kazim
Mitso Torrera
Yunus Mertens
Mata
Icardi

Oli —> Mata
Kerem —> Mertens
Gomis —> Icardi

4-6-0’lı kadrolar falan var ama bence hoca öyle bir denemeyi bu maçta yapmaz

Ortada Toreira-Midtjö-Oliveira yapacağını düşünüyorum
İleride Icardi kesin

Belki solbekte PVA yerin Dubois oynatır, yapmazsa 2. yarıda bu değişikliği yapar

Bunlar bence banko

Bence kanatlarda farklı tercih yapabilir ki isabetli de olur
Birinde BAY’ı tercih edebilir gibi geliyor nedense

Mata, Mertens belki Yusuf sonradan dahil olur

kabul edeceğim bi 11

Barış Alper'i forvet, kanat Mertens yada dire Kerem yerine Barış Alper'i koymalıyız bence. Kerem geçen senede sürekli oynamıştı biraz dinlenmek ve kafasını rahatlatmak ona da iyi gelecektir diye düşünüyorum. Tabi Mata fizik olarak tamamen hazırsa eğer değilse Yusuf Demir'de olabilir Mata yerine Mata ve İcardi'de son 30 dk oynar.

Barış Alper'i forvet, kanat Mertens yada dire Kerem yerine Barış Alper'i koymalıyız bence. Kerem geçen senede sürekli oynamıştı biraz dinlenmek ve kafasını rahatlatmak ona da iyi gelecektir diye düşünüyorum. Tabi Mata fizik olarak tamamen hazırsa eğer değilse Yusuf Demir'de olabilir Mata yerine Mata ve İcardi'de son 30 dk oynar.
Ortalıkta bi kamyon forvet ve kanat varken Barış Alper'i ilk 11'de deneyecek durumda değiliz bence.

Seyir zevki yüksek bir maç olacaktır. İki taraf da hücumu düşünür.

4-6-0 kadrolari iyi hos da, mertens napolide böyle oynarken napoli kenarlari golcü adamlardi. Bizim kadromuz 4-6-0 icin uygun deil

Mertens forvet oynayınca 4 6 0 oynuyoruz zanneden var ya, ilk önce şunda anlaşalım mertens orta saha değil, tıpkı firmino gibi forvet. Bizim millet forvet deyince uzun boylu bir adam olacak zannediyor sadece, demek ki bize yanlışlıkla messi felan gelse orta saha oynatacağız

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt