⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Aslında ben de Mitsöyü görmek isterim. Zira defanstan aldığı topu dikine götürüp hücumcularla yahut #10 ile buluşturma hususunda çok yetenekli.

Ama Sergioya kıyamıyorum
iç sahada sergio her maç banko rahat oynar. zor deplasmanlarda torreira tek kalmasın diye mitsö daha olumlu senin dedigin gibi top cıkarmasıda kolay

Son düzenleme:
Olivieraya faul olduğunda hakemler inanmiyor nedense .Özellikle top çıkarırken dikkatli olmalıyız adanademirspor ilerde baskılı oynarsa hata yapacağımızdan korkuyorum.
Dikkatimi çeken önemli bir sorun takim oyunu yavaslatamiyor baskı yerken bir şekilde oyunu rahatlatmak gerekiyor pas ile yapamıyor isek sakatlık bahanesi falan denemek gerekiyor çok gitti geldili oluyor maçlarımız orta sahamız macin belli bölümlerinde oyundan kopuyor .İstanbulspor maçında 55 ile 65 dakikalarda bile oldu bu olay .

Yusuf, Rashica, Icardi ve Gomis 4'ü yedek olacaksa sadece 2'si oyuna girebilecek Mertens ve Mata yerine.

Oliveira'nın dayısı vefat etmiş ve dayısı Oliveira'yı yetiştiren kişiymiş o yüzden etkilenmiş ve sanırım cenazesi için 2 gün izin almış. Bu maçta oynayabilir diye düşünüyorum Midstjö oynayabilir sanki. Torreira- Midtsjö- Mata'yı görebiliriz sanki. Mertens'te 2. yarı oynar.

oooo çok kritik

———-Muslera————-
Boey—Nelss—Apo—PVA
——-Miçö—Torr——-
Yunus——Mata—-Kerem
——-Dries Mertens——

Kebap darlarız

Geri
Üst Alt