- 3 Temmuz 2012
- 134.075
- 80.887
- 5.198
olviera yerine mitsö bu Mac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olviera yerine mitsö bu Mac
sergiosuz bir 11 düşünemiyorumolviera yerine mitsö bu Mac
yürünerek oynanacak mac degilsergiosuz bir 11 düşünemiyorum
yanlış konuşuyorsun hiper modumyürünerek oynanacak mac degil
Sergionun topsuz koşularına dikkat et bu maç , pas verdiğinde ne yapıyor takip et futbolu sadece top olduğu yeri izlememeye çalış ne kadar etkili biri olduğunu anlayacaksın.yürünerek oynanacak mac degil
bu mac laubaliligi kaldırmaz rtaşyanlış konuşuyorsun hiper modum
Aslında ben de Mitsöyü görmek isterim. Zira defanstan aldığı topu dikine götürüp hücumcularla yahut #10 ile buluşturma hususunda çok yetenekli.bu mac laubaliligi kaldırmaz rtaş
iç sahada sergio her maç banko rahat oynar. zor deplasmanlarda torreira tek kalmasın diye mitsö daha olumlu senin dedigin gibi top cıkarmasıda kolayAslında ben de Mitsöyü görmek isterim. Zira defanstan aldığı topu dikine götürüp hücumcularla yahut #10 ile buluşturma hususunda çok yetenekli.
Ama Sergioya kıyamıyorum
ama okan hocam 11ini bozmayacaktıriç sahada sergio her maç banka rahat oynarız zor deplasmanlarda torreira tek kalmasın diye mitsö daha olumlu senin dedigin gibi top cıkarmasıda kolay
Gecen sergen genclerbirligi ayni hafta bay geciyor yazmistiBizle aynı hafta TFF 1. Lig'den kim bay geçiyor ki acaba?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tüh ya keşke İstanbul takımlarından biri bay geçseydi. Ankara'dan getiremeyiz adamları.Gecen sergen genclerbirligi ayni hafta bay geciyor yazmisti