Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.864
- 4.559
- 1.468
onyekurumuzu seneye alalim ya bizim cocugumuz o, üstelik bedava.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisiyle almadı mı Adana?onyekurumuzu seneye alalim ya bizim cocugumuz o, üstelik bedava.
kiralik aslan parcasi
Sözleşmesi mi bitiyor sene sonu
Sana kiydilar mi renkdaşCanimsin![]()
Onur çok çabalamis sagolsunSana kiydilar mi renkdaş
Bundan sonraki alacağın cezaların da takipçisi olacağızOnur çok çabalamis sagolsun
Ali Ferahbota söverek sutlanacagimi hiç düsünmezdimBundan sonraki alacağın cezaların da takipçisi olacağız
Ali bey Gsmizin bir değeridir. Az bile yaptıkAli Ferahbota söverek sutlanacagimi hiç düsünmezdim
Oliveira varsa oynar.———-Muslera————-
Boey—Nelss—Apo—PVA
——-Miçö—Torr——-
Yunus——Mata—-Kerem
——-Dries Mertens——
Kebap darlarız
Sorun bundan ziyade Mertens forvete koyarsın koymasına da. Fizik olarak hazır değil henüz bence. Liverpool örneğinde Firmino oynarken mane salah gibi iki mükemmel atlet vardi ve ikiside çok golcü isimlerdi. Adamlar ceza sahasına her girişinde ya gol yapar yada çok tehlike yaratırdi. Bunu biz kimle yapabiliriz ki ? Kerem anca pas veriyim derken rakibe verir topu. Sol bekin yine öyle. Bu sistem iki süper kanat oyuncusu olmadan olmaz. Ve ikisininde çok iyi koşucu ve gol özelliğinin olması şart. Macera olur Mertens forvette. Öyle bir şey yaparsak direk pas oyununa dönmemiz lazım. Onuda Keremle Anhold la yapamazsın. Yunusta idare eder anca. Zaten oyun tarzımız da bu değil. Dikine yerden havadan pas atıp pozisyona giriyoruz. Tempolu oyun oynuyoruz. Yani Mertens in forvet oynadığı bu sistem bize bu kadro ile uymaz diye düşünüyorum. Ama herkesin aksine Mertens in sol kanatta içe giren oyuncu olarak zaman zamanda gol arayan yardımcı forvet gibi oynadığı. Sol bekinde hücuma katkı verdiği bir sistem gayet olur diye düşünüyorum. Bir çok kişi Mertens solda oynayamaz diyor. Açıkçası böyle düşünmüyorum. Mertens in kanat oynadığı sistem gayette oturtulabilir takıma.Mertens forvet oynayınca 4 6 0 oynuyoruz zanneden var ya, ilk önce şunda anlaşalım mertens orta saha değil, tıpkı firmino gibi forvet. Bizim millet forvet deyince uzun boylu bir adam olacak zannediyor sadece, demek ki bize yanlışlıkla messi felan gelse orta saha oynatacağız
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trabzonspor'un gerçekten geniş kadrosu var yani o maçGüzel maç olacaktır bizim içinde bu senenin ilk ciddi sınavı.
Trabzon maçı bu maçın yanında çok daha kolaydı ama biz kazanamadık.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorun bundan ziyade Mertens forvete koyarsın koymasına da. Fizik olarak hazır değil henüz bence. Liverpool örneğinde Firmino oynarken mane salah gibi iki mükemmel atlet vardi ve ikiside çok golcü isimlerdi. Adamlar ceza sahasına her girişinde ya gol yapar yada çok tehlike yaratırdi. Bunu biz kimle yapabiliriz ki ? Kerem anca pas veriyim derken rakibe verir topu. Sol bekin yine öyle. Bu sistem iki süper kanat oyuncusu olmadan olmaz. Ve ikisininde çok iyi koşucu ve gol özelliğinin olması şart. Macera olur Mertens forvette. Öyle bir şey yaparsak direk pas oyununa dönmemiz lazım. Onuda Keremle Anhold la yapamazsın. Yunusta idare eder anca. Zaten oyun tarzımız da bu değil. Dikine yerden havadan pas atıp pozisyona giriyoruz. Tempolu oyun oynuyoruz. Yani Mertens in forvet oynadığı bu sistem bize bu kadro ile uymaz diye düşünüyorum. Ama herkesin aksine Mertens in sol kanatta içe giren oyuncu olarak zaman zamanda gol arayan yardımcı forvet gibi oynadığı. Sol bekinde hücuma katkı verdiği bir sistem gayet olur diye düşünüyorum. Bir çok kişi Mertens solda oynayamaz diyor. Açıkçası böyle düşünmüyorum. Mertens in kanat oynadığı sistem gayette oturtulabilir takıma.
Söylediklerinle kendin çelişiyorsun, Mertens fizik olarak hazır değil diyorsun, 4 haftadır oynayan adam nasıl hazır değil? Bu oyuna geçersek pas oyununa geçmemiz lazım diyorsun liverpool pas oyunu mu oynadı yıllarca? Kerem'i eleştirmişsin pas veremiyor diye, e bu normal santrafor için daha büyük dezavantaj çünkü beslenmek ve pas isterler ceza sahası içinde (Gomis, icardi).Sorun bundan ziyade Mertens forvete koyarsın koymasına da. Fizik olarak hazır değil henüz bence. Liverpool örneğinde Firmino oynarken mane salah gibi iki mükemmel atlet vardi ve ikiside çok golcü isimlerdi. Adamlar ceza sahasına her girişinde ya gol yapar yada çok tehlike yaratırdi. Bunu biz kimle yapabiliriz ki ? Kerem anca pas veriyim derken rakibe verir topu. Sol bekin yine öyle. Bu sistem iki süper kanat oyuncusu olmadan olmaz. Ve ikisininde çok iyi koşucu ve gol özelliğinin olması şart. Macera olur Mertens forvette. Öyle bir şey yaparsak direk pas oyununa dönmemiz lazım. Onuda Keremle Anhold la yapamazsın. Yunusta idare eder anca. Zaten oyun tarzımız da bu değil. Dikine yerden havadan pas atıp pozisyona giriyoruz. Tempolu oyun oynuyoruz. Yani Mertens in forvet oynadığı bu sistem bize bu kadro ile uymaz diye düşünüyorum. Ama herkesin aksine Mertens in sol kanatta içe giren oyuncu olarak zaman zamanda gol arayan yardımcı forvet gibi oynadığı. Sol bekinde hücuma katkı verdiği bir sistem gayet olur diye düşünüyorum. Bir çok kişi Mertens solda oynayamaz diyor. Açıkçası böyle düşünmüyorum. Mertens in kanat oynadığı sistem gayette oturtulabilir takıma.