⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Emre akbaba false nine ı çok yanlış anlamış. Topa kaç kere dokunabildi görmedim bile. Onun dışında bizde de gomis için aynısı geçerli. Maç öncesi de dubois’in yanlış tercih olduğunu söylemiştim fizik ve atletizm açısından Pva duboisin çok önünde şuan.

Bir şekilde rashitza yı keremin yerine almamız şart. Onun dışında takımın orta sahasını çok beğendim. Oliveira olmayınca tek becerisi geçiş olan takımdan 1 geçiş yedik resmen. Mertens golü atacaktır topla buluştuğu yerler doğru.

Gomisle yürümüyor tempo katili. Son dakika gol lazımken kaosun ortasında olmalı gomis onun harici sahaya adım atmamalı

BAY al kardesim su formayi artik. Sinirdan dolayi vasatlara katlaniyoruz. Kerem her topu ezdi, yetmedi duran toplara da salca oldu. Yunus desen Boey orta sahayla ikiye bir falan yaparken cizgide durmus izliyor. Kendimi kesicem, o sut ne Yunus! Dusun yakamizdan kardesim. Yusuf oynasin, Rashica oynasin, gerekirse Berkan kaleci olsun! Biktik yeter yahu!!!

Kerem-Yunus baya kötü. Mertens biraz daha önde top alınca daha etkili oldu önceki maçlara nazaran. Gomis de felaket , bağlantıda sıfır top da tutamıyor. 1-2 değişiklikle çözülür maç doğru hamleler yapılırsa.

Muslera sayesinde geride girmedik devreye. Mantıklı yorumlar atın lütfen.
Kime göre neye göre mantık dışı. Okanın kötü oynayacağı gol yiyeceği garanti mi? Hucüm yapamıyoruz ileriye kan değişimi şart ve malesef yerli olarak ekleyebileceğin alternatif az.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kalede okan olsa mac su an 2-0 di sacmalamayi keselim
Kalede Okan olsa 2-0 falan değildi abartmayın. Öncelikle bu kadar abuk sabuk geri dönmeyecekti sürekli top. Ayrıca belki yesek bile atmıştık fazlasını. Bu kanatlarla atak sürekliliği olmuyor. Karşı takımın kalecisi en az Muslera kadar yaptı kalecilik işte.

nelson 1-2 mudahalede iyiydi
apo bi tik zorladi da vasat
duboyu anlamadim ordan hic gelmediler heralde
boey de ilk baslarda iyiydi
mico ve toreyra eh fena diil
kerem yunus kotu
gomis yorum yok
mertens iyi

gokhan ve bi fw girerse bunlar sıkıntı cikaricak
bizde degisiklikler olmali

Şampiyon olamazsak yerli kuralı yüzünden ve bir ihtimal hakemler yüzünden olur.

Mertens ağır bir oyuncu yaşıda var Gomis ağır oyuncu yaşı var nasıl pres yapacaksın nasıl top kapacaksın
ayrıca mertens ayakta duramıyor italya liginde isterse milyon gol atsın bu adam Türkiye liginin oyuncusu değil
hiç bir halt olmaz mertens ten bugün gomisin dibinde oynuyor ama yine iş yok yine iş yok

Yunusa tek kelime etmicem 2.lig topçusu yabancı kuralı olmasa kadroya giremez ikinci yarı acilen
Gomis Seferoviç Mitsio Berkan Yunus Raschisa girmeli yoksa demirspor hata yapmadıkça gol filan atamayız
Macin en iyi adami yerine berkanimi alicaz ?

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kime göre neye göre mantık dışı. Okanın kötü oynayacağı gol yiyeceği garanti mi? Hucüm yapamıyoruz ileriye kan değişimi şart ve malesef yerli olarak ekleyebileceğin alternatif az.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Gomis çıkar Rashica veya Mata girer. Muslera niye çıksın yav.

Acil Mata veya Oliviera lazım topu ileri taşıyamıyoruz

Ayrıca Seferovic gereksiz harcandı, görüldüğü gibi sorun Sefer’de değildi.

Ben olsam derhal Kerem- Barış, Mata-Gomis değişikliğiyle başlarım.. 60’dan sonra da öndeysem Mertens’i çıkarır, Rashica’yı alır Barış’ı forvete atarım. Gerideysem Sefer’i alırım..
yoo seferde sorunluydu

Kerem yerine Barış oynamalı, gomis yerine berkan girmeli mertens forvete geçmeli.
Raschia da yunus un yerine girmeli.

Geri
Üst Alt