⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Maç önü Olüveira veya Mata olmalıydı yaratıcılık düşük kalır dedik

Kerem-Yunus aynı anda olmaz, hem de bu milli takım performansı ve yorgunlukla dedik

Gomis sonradan girerse etkili, ilk 11’de fiziği yetireyim derken çok etkisiz kalıyor dedik

Hepsi çıktı
Sadece Dubois ters ayakla sıkıntı olabilir demiştim onu bilemedim, sırıtmadı ilk yarı iyydi

Forvete Baris Alper gerekiyor mecburen. Bu hamle ile Rashica ve Mata'yi dahil edebiliriz oyuna. Oliveira da gerekli.

Gomis ikinci yarıya çıkmazsa kazanırız.

Var ya şu oyunu leş gibi yorumlamak nasıl bir kafadır ňlamış değilim. Ligin en iyi ekiplerinden ve hocalarından birine karşı oynuyorsun pozisyon da buluyorsun ama leş gibi oyun ve gibi yorumlar okuyorum. Bireysel olarak etkisizler olmasına rağmen oyun olarak iyi bir oyun ve mücadele var sahada.

En iyimiz mitsö,en kötümüz yunus bence ilk yarı.1-2 iyi değişiklik ile maçı alabiliriz pek şans vermedik rakibe.

Gomis-Mertens kullanımı kanatlardan daha büyük sorun. Önde basamazlar, koşu atamazlar, orta açmaya kalksan vuramazlar.

Bu arada bu maça Sergio-Torreira çıksaydık kesin gol yerdik bence. Bütün delikleri kapatıyor Midtsjö ve Lucas. Kompakt duruyor takım.

Geri
Üst Alt