⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Kirmiziya kadar iyiydik sonrasinda sacmalik deplasmanlarda baya saglamiz.

Ligde ben şampiyon olacağım diyen bir takıma yakışan bir maç olmadı hiç, adana deplasmaninda 1 puan iyidir lakin 30 küsur dakika 10 kişi kalmış rakibine 1 gol atamamak kötü oldu. Yunus ve Kerem berbat oynadığı zaman takım kazanamıyor buna bir çare bulamamız lazım. Trabzon mesela 1-0'dan geri döndü son 10 dakika ama biz bu maçı almaliydik. 3 puan almamız lazımdı bu maçta
Gerçi daha hiç bir maçta rahat bir galibiyet alamadık. Önce şöyle 3-5 farklı bir galip gelmeliyiz ki öyle bakalım ilerisiine.bu zamana kadar hep son dakika golleriyle galip geldik.okan hocanın yemesi gereken bir fırın ekmek var ama tadı kaçmış fatih Terim'den iyidir yine. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Yenemedik belki ama yenilmedik de bu da birseydir ben bu sene şampiyonluk yarısının fener ve Galatasaray arasında geçeceğini düşünüyorum. Belki biraz Beşiktaş Trabzonspor başakşehir falan girebilir araya seyir zevkini artırsın diye ama sonunda son birkaç haftaya fener ile kafa kafaya gireceğiz yazın bunu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sahanın en iyi iki ismi Torerria ve Miço çıkıyor ama Kerem ve Yunus sıçıp sıvamaya devam ederken iki kanat daha giriyor.

Mertens kanada geçiyor Kerem forvet oynuyor.

Barış Alper daha iyi forvet oynar diyoruz ama adam sol bek olarak oyuna giriyor.

Oliviera hücuma katkı verir diye umuyoruz ama adam orta sahada tek başına savunma yapmak zorunda kalıyor.

Ya bi yürü git Okan.

Mertens golü kaçırırsa, kerem yunus sürekli saçmalıyorsa ve bunlar da yerli kuralı nedeniyle oynuyorsa, sefer yakaladığını atmazsa Okan hoca ne yapsın Allah aşkına ya. Herkes okan hocaya yazıyor 1 puanı da kötü oynamadık, gol atamıyoruz, net pozisyonları son aşamada harcıyoruz. Bence tek sorun yerli kuralı nedeniyle kanatların yunus ve kereme kalması. Bu sorunu BAY da çözemez, Yusuf Rachica veya Mertens çözebilir kanatlarda
Evet 90 dakika Kerem Yunusa idare eden hocayı eleştirir insanlar bu çok doğal.

Hocaya yazmaz bu maç kerem ve maalesef yunusa yazar.Oyunda üstünüz Adananın pozisyonu yok.Yunus ve kerem 10 tane top aldı bire bir karşı bek ile 1 tane iş yapmaz mı rezalet.

maçı izlemedim.1 puan iyidir ama kerem ve yunustan kurtulmanın yollarına bakacagız.mertens ya da icardi forvet olur zaten.oliveira 11e döner.mata henuz hazır değil

emra taşdemir solbek,önünde rashica veya yusuf demir.

yunustan da kurtulmak istiyosak torreira-(hamza-baran-berkan)-oliveira-rashica-yusuf demir olacak mecbur

Kırmızı kart yanlıştı
Rakip haksız yere 10 kişi kaldığı için kazansak içime sinmezdi.
Okan hocamın mutlaka çözüm araması lazım.
4.Türk futbolcuyu denemeli Berkan dahil.
Bu şekilde gidişat ve ısrar kerem ile yunus u kazanmak değil kaybetmek oluyor.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens golü kaçırırsa, kerem yunus sürekli saçmalıyorsa ve bunlar da yerli kuralı nedeniyle oynuyorsa, sefer yakaladığını atmazsa Okan hoca ne yapsın Allah aşkına ya. Herkes okan hocaya yazıyor 1 puanı da kötü oynamadık, gol atamıyoruz, net pozisyonları son aşamada harcıyoruz. Bence tek sorun yerli kuralı nedeniyle kanatların yunus ve kereme kalması. Bu sorunu BAY da çözemez, Yusuf Rachica veya Mertens çözebilir kanatlarda
Oyuncu değişiklikleri yanlıştı. Matanın girişi doğru hatta mertens değil gomisin yerine girmesi 2 kez doğru. Değişiklikler bununla kalsaydı maç bizdeydi.

2.yarı 60dakika yunus ve keremi çıkarıp mertens rashita kanatları yapsaydık bu maçı almıştık. Yerli olarak berkan ı alıtsın hatta muslera okan değişikliği bile olurdu. Okan hoca 60dan sonra dağıldı çok net.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani ne vardı Berkan bir 25-30 dakika sol bek gibi oynasa ölür müydük acaba. Çünkü maçtaki en büyük sıkıntı Gomis le birlikte Kerem & Yunus ikilisiydi Okan Buruk yerinde olsam daha devre arasında bu üçlüyü değiştirmeye bakardım. Hiçbir şey yapmayan Gomis i değiştirmek için bile 57 dakika bekledi

mactan önce de yazacaktım, yazmadım.bizin en büyük sorunumuz kerem ve yunus arkadaşlar.solbeke yerli koyarsın,torreiranın yanına bi yerli çözersin işi.okan bunalra güvenirse cortlar

Mata mertens aha doğru yol dedik
Adamın kafasında olan bu değilmiş 🤨🤨🤨

Geri
Üst Alt