- 29 Temmuz 2011
- 17.193
- 8.777
- 1.588
Daha milyon tane maç var şu olursa biteriz bu olursa kaçarız senaryoları sizce de komik değil mi ya? Öyle olsaydı o işler biz Giresun'a yenilmezdik veya Fener, Ümraniye ile berabere kalmazdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kucağımıza alacağız onları. Şu kadrolarına bak ferdi lincoln kanatlari. Nkoudu olsa bunları defans felç olurdu. Re dmond birşeyler yapar umarım. Mulekada tehlikeli olurfb bu maci alirsa tutamayiz herifleri
Sezon ilerledikce asagidaki takimlarla aradaki kalite farki iyice ortaya cikar. Bizden seri galibiyetler bekliyorum artik. Ilk 10 disindaki takimlarla oynayacagiz üst üste. Her mac önemli.Daha milyon tane maç var şu olursa biteriz bu olursa kaçarız senaryoları sizce de komik değil mi ya? Öyle olsaydı o işler biz Giresun'a yenilmezdik veya Fener, Ümraniye ile berabere kalmazdı.
Kuş federasyonu kupasini mi alacaklarKazananın şampiyon olacağı bir maç
Yani böyle bir şeye pek inanmam normalde ama bu sene gerçekten şanslılar hani gol atabilmeleri için 3 opsiyon varsa 3ü de gerçekleşiyor bir şekilde şu ana kadar.şikecilerin şu kadroyla bukadar puan toplaması gerçekten akıl alır gibi degil
okadar cok pozisyon veriyorlar ama heriflerin bitiricilik iyi
Senin derken?Senin her yerin kusurlu
NiyeBesiktas'ta Welinton ve Montero mac kadrosuna alinmamis.
Saiss sakatlansa yerine yabanci alabilirdi ama Necip ve Emrecan Uzunhan tercih edilmis.
O karga burunlu herifin renkttaş.Senin derken?
Fb çok izledim hoca etkisi var takımda inanılmaz pres yapıyorlariki ekibi de bu sene ilk defa izleyecegim.
bakalım nasıl takımlar. ben bizden iyi olduklarını düşünmüyorum çünkü puan kaybettigimiz maçlarda dahi iyi ve baskılı oynadık bu sezon