- 6 Eylül 2014
- 83.156
- 56.749
- 4.283
Pedron gol atar belkiJesus besiktasimda olsaydi banko besiktasim derdim de , ismael hoca degil jesus alir diye dusunuyorum bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pedron gol atar belkiJesus besiktasimda olsaydi banko besiktasim derdim de , ismael hoca degil jesus alir diye dusunuyorum bende
pedro pushtu iyi cikti , kendimi elestiriyorum bu konuda.Pedron gol atar belki
fussball bilgime güvenmemen kahrediyor ama geçmişi düşününce çok da kızamıyorum. cv'im iyi değilpedro pushtu iyi cikti , kendimi elestiriyorum bu konuda.
yanilidigimizda bunu kabullenmek en buyuk erdemliktir , burda bir cok uye maalesef bir futbolcuya basta iyi dedi diye ilerleyen zamanda kotu ciktigi zaman bunu diyemiyor bi turlu egilmiyor. En nefret ettigim sey, deki abi yanilmisim de ya ama yok illa dedigim dedik. olacak.fussball bilgime güvenmemen kahrediyor ama geçmişi düşününce çok da kızamıyorum. cv'im iyi değil
ben bile belhanda konusunda yanildigimi soyleyebiliyorum. burada yilmadan harika oldugunu anlattim ama bizden gittikten sonra harika degil muhtesemmis onu gördümyanilidigimizda bunu kabullenmek en buyuk erdemliktir , burda bir cok uye maalesef bir futbolcuya basta iyi dedi diye ilerleyen zamanda kotu ciktigi zaman bunu diyemiyorum bi turlu egilmiyor. En nefret ettigim sey, deki abi yanilmisim de ya ama yok illa dedigim dedik. olacak.
Frikigi Emre Akbabaya birakmadi diye Belhandaya kizanlari gordu bu gozler, ondan sonra Allah Cicaldauyu gonderdi.ben bile belhanda konusunda yanildigimi soyleyebiliyorum. burada yilmadan harika oldugunu anlattim ama bizden gittikten sonra harika degil muhtesemmis onu gördüm
değerli bir yorum olmuş. bookmark'a ekledimyanilidigimizda bunu kabullenmek en buyuk erdemliktir , burda bir cok uye maalesef bir futbolcuya basta iyi dedi diye ilerleyen zamanda kotu ciktigi zaman bunu diyemiyor bi turlu egilmiyor. En nefret ettigim sey, deki abi yanilmisim de ya ama yok illa dedigim dedik. olacak.