SL 22/23 H:8 | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | MS | 2 Ekim

Bu maçı bjk almalı.

Berabere biterse, bu hafta FB ve bizim için hiç oynanmamış gibi olur. Eh hadi bu da kabul edilebilir.

Yukarıdaki iki skorda da,en kötü ihtimalle GS, fb ve bjk 8 maç aynı puanı toplamış oluyor ve biz daha zor bir fikstürden çıktığımız için, diğer ikisine göre daha avantajlı pozisyonda oluyoruz.

Acak kesinlikle FB yenmemeli. FB bu maçı bir şekilde alırsa, bizim fikstür avantajımızı da pasifize etmiş olurlar.

fussball bilgime güvenmemen kahrediyor ama geçmişi düşününce çok da kızamıyorum. cv'im iyi değil
yanilidigimizda bunu kabullenmek en buyuk erdemliktir , burda bir cok uye maalesef bir futbolcuya basta iyi dedi diye ilerleyen zamanda kotu ciktigi zaman bunu diyemiyor bi turlu egilmiyor. En nefret ettigim sey, deki abi yanilmisim de ya ama yok illa dedigim dedik. olacak.

yanilidigimizda bunu kabullenmek en buyuk erdemliktir , burda bir cok uye maalesef bir futbolcuya basta iyi dedi diye ilerleyen zamanda kotu ciktigi zaman bunu diyemiyorum bi turlu egilmiyor. En nefret ettigim sey, deki abi yanilmisim de ya ama yok illa dedigim dedik. olacak.
ben bile belhanda konusunda yanildigimi soyleyebiliyorum. burada yilmadan harika oldugunu anlattim ama bizden gittikten sonra harika degil muhtesemmis onu gördüm

ben bile belhanda konusunda yanildigimi soyleyebiliyorum. burada yilmadan harika oldugunu anlattim ama bizden gittikten sonra harika degil muhtesemmis onu gördüm
Frikigi Emre Akbabaya birakmadi diye Belhandaya kizanlari gordu bu gozler, ondan sonra Allah Cicaldauyu gonderdi.

yanilidigimizda bunu kabullenmek en buyuk erdemliktir , burda bir cok uye maalesef bir futbolcuya basta iyi dedi diye ilerleyen zamanda kotu ciktigi zaman bunu diyemiyor bi turlu egilmiyor. En nefret ettigim sey, deki abi yanilmisim de ya ama yok illa dedigim dedik. olacak.
değerli bir yorum olmuş. bookmark'a ekledim

çok formda bir fenerbahçe ve çalkantıda bir beşiktaş. böyle derbilerde genellikle çalkantıdaki takım kazanmıştır. umarım bunu yeniden görürüz. fenerbahçenin yenilmesi her açıdan harika olur. acayip şiştiler tam patlamaları gereken maç bu olur.

Arkadaslar GSC fb kaybetsin veya berabere bitsin istiyorsa Evi arabayi basin fb alir diyorum

Çok yumuşak orta saha. Gedson olmalı Alli yerine

Besiktasi hiç s evmem mumkunse yenilsinler

Bol gollü, kaoslu, kartlı maç olur. Üzülerek söylüyorum fener alır.

Geri
Üst Alt