SL 22/23 H:8 | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | MS | 2 Ekim

Bizim maç daha derbiydi bunlara göre. Fenev önde sert basmak dışında sıfır organizeydi hücum olarak. Bjk baştan gedson Tayfur ghezzalla çıksa alırdı sahsi fikrim. Ikisininde yeneriz bunların der iyi akşamlar dilerim herkese.

Yalnız bizim de bir TS deplasmani vardı 0-0 biten onunla yarışır kötülükte o maçı hatirlatti bana

Fizik olarak maç sonunda diri kalan Beşiktaş son dakikalarda ceza sahasına topu şişirerek gol atmaya çalıştı.
Özellikle Fener’in boş yere abartıldığı bu maçla net olarak ortaya çıktı.

Sence Devrem Ne Yapıyolar :D
4l8t5ndqnwt51.jpg

Fener Anadolu takımlarına rakip 18 e gömülüp 20 metrede top oynuyordu haliyle diri ve baskılı gözüküp çok pozisyon buluyordu.Bu maç 50 metrede oynayınca işler değişti.Valencia non hızına ferdinin çizgiden sürmesine muhtaç kaldı.

ismael gedson ve ghezalle baslasa bjk net 2-0 alırdı en kötü.fb önde basıyor gibi görünüp hiç bi bok oynamadı yine.ikinci yarı sahada yoktu.sadece iyi kapandılar diyeceğim ama hayır.bjknin top ayagına gelince oynayan redmond,dele alli ve etkisiz eleman muleka da işine yaradı fb savunmasının.sadece ghezall yetti fbye gördük

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama böyle bir gercek var ki iki takim da iyi oynamadi

Puuuuu bu Ferdi ne la ingilizce röportaj veriyor rezaletttt

Demek ki fb valencia iyi oynarsa, bjk de ghezzal sahadaysa varlar, yoksa etkisiz kalıyorlar, bir kez daha görmüş olduk.

Crespo fb için ekstra oynuyor, cok yanlis hamle yapti jj bjk'ye elleriyle verecekti alacagi 1 puani da. Sahsen bjk galibiyetini tercih ederdim ama beraberlikte iyi sonuç.

Yalnız hakem hayvani güzel maç yönetti, tebrik ediyorum kendisini.

Ps: Keşke T. Talha'da bizde olsaymış.

Ligin çok üstünde futbol oynayan takım 7. sırada mı şimdi?

Geri
Üst Alt