SL 22/23 H:9 | Fenerbahçe 5-4 Karagümrük | MS | 9 Ekim

Reis kararname çıkarıp şu cer çöp İstanbul takımlarının hepsini alt lige sepetlese keske

Bu fiksture ben katilmiyorum giresun hatay ankaragucu istanbulspor sivas antalya antep su maclarin hangisi zor ? basaksehir ts ve bizle oynadilklari 3 mac zor gerisi zor degil
Adamim senin bu konudaki mesajlarin hepsi Feneri öven mesajlar yada kötülüyenleri karsi savunma içerikli. Hayirdir?

Antalya bize karsi oynarken kaç maçtir yenilmemisti ve ordaki havayi orda maça giden GSC üyeleri bile isyan ederek anlatti zaten. Çok zor bir deplasman.

Konyaspor gol yememisti kaç maçtir, yenilgi görmemisti.

Adana deplasmani, Trabzonspor deplasmani var daha. Kasimpasa Fenerden 10 yedikten sonra kaç maçtir yeni hocayla cosuyordu bize karsi oynayana kadar.

Bu fikstur çok kolay evet...

Yalı koç başkanım ligin 2.yarisinda kol gibi fikstür için nasıl bir paralı çözüm bulacak acaba

Bu fiksture ben katilmiyorum giresun hatay ankaragucu istanbulspor sivas antalya antep su maclarin hangisi zor ? basaksehir ts ve bizle oynadilklari 3 mac zor gerisi zor degil
Antalya Sivas Antep Ankaragücü bu maçlar zor. Sana göre olmayabilir bişey diyemem ama zor maçlar.
Antalya kadrosu iyi takım.
Sivas otobüs çeker ki fenere ters bişey bu
Antep her takımdan puan alabilir iyi kadrosu var.
Ankaragücü hızlı adamlarla iyi kontra yapan bir takım yine kolay değil bence.
Özellikle fenerin oyununa ters gelebilcek şekilde oynuyolar

ulan caner
bize olsa sineklik kesersin

Cresponun pozisyonu göstermediler bile kırmızı olabilirdi

şukurov salak bir adama benziyor, saçma sapan duran top verdi

Bu arada kaç tane böyle pozisyon oldu faul bile verilmedi

Ampute dünya sampiyonu olduk NEF arenada, fener de puaan kaybederse deyme keyifimize.

Suç Caner'de

Yine saçma yan pas yine ön baskı

Hakem devreye girmeye başladı, birazdan penaltı, ofsayttan gol, en az 5 olur

Geri
Üst Alt