SL 22/23 H:9 | Fenerbahçe 5-4 Karagümrük | MS | 9 Ekim

Burada ölüp bitilen Pedro yoklari oynuyor şu anki haliyle iyiki gelmemiş he o an oluşan durum itibariyle getirilmesi taraftariydim ama oyuncuyu tanımıyordum da komple oyuncu, hucumun her yerinde oynar vs şu an bir işe yaradığı olmadığı gibi bir meziyeti de görünmüyor Valencia dede taşıyor yine alırlar bu maçı

Fbnin sampiyonluk kutlamalari icin 1 hafta daha kaldi
Ondan sonra istifaya döneriz

Fenerin oyun bizden iyi diyen arkadaşlar yanlışlıkla Arsenal maçıyla karıştırıyorlar galiba çünkü bu sikecilerin bizden iyi oynadığı maç sayısı 1i geçmez
Gol atma iyi oyunsa ozaman İstanbul'da bizden iyi
Birde söyle bakalim olaya: Fener bizden okadar iyiyse, nasil bizim horror fikstur ile onlarin bukadar kolay ve avantajli fiksturuyle ayni puandayiz bu maçi alirlarsa?

Bugün forumda biri muslerayı yermek için Türk kaleci oynatıyor diye fbjk’yi övüyordu puhahhahahaja

İnsan italyan bir hocadan sağlam biraz takım oyunu agresif savunma bekler ,bu sakalına tukurdugumde italyan namına tek şey adı soyadı

Evet ads nin bjktasin hucumu kotumuydu kesip filan atamadilar adamlar iyi oynuyor bu mactan bagimsiz ic sahadaki maclari kolay kazanirlar bizim tudor zamani oyuna benziyor biz ic sahada ilk sutu 30.dakikada atiyoruz

Defansı zırt pırt boş bırakıyorlar, deli dana gibi önde koşuyorlar diye iyi diycek değiliz. Bizim oyunumuz daha iyi ama bitiremiyoruz şansları

Bu viviano denen herif gol yemek istiyor. Bunu bize gosteriyor herif. Ilk golde mal gibi bakiyor. 2. Golde cok rahat alacagi topu yumrukluyor. Macin icinde sacma sapan hareketler.

İkirciklendim arkadaslar

Biz karagumrukle alanyayla oynamadan hocalari degistirirler lippi falan getirip 43 kişi savunma yaparlar anasini satayim

Birde söyle bakalim olaya: Fener bizden okadar iyiyse, nasil bizim horror fikstur ile onlarin bukadar kolay ve avantajli fiksturuyle ayni puandayiz bu maçi alirlarsa?
Fikstür filan hikaye bu sene bizim taraftar her rakibimizi bir buyutme aşkı var ads şöyle Kayseri böyle off hele Gaziantep böyle ligin başında 3 maç yendi diye iyi takimlar olmuyor bunlar bu Kayseri Fener'e atak yapmadan maç bitirdi ama şimdi iyi takım oluverdi ne hikmetse onlar iyi değil biz kötüyüz veya yeterince iyi değiliz

Ben bunu fanatik fenerli arkadaşıma söyledim yediremedi herturlu yüksek puan cikarirdik vs dedi
Uçan sıçan sikeciler bizim fiksturden mevcut puanı çıkarsın fener forması giyerdim dedim
Karagümrük gibi Alanya gibi PTT ligi ayarında takımlarla.oynuyorlar dusunun

Ya fener aptal gibi ofansif oynadığı için rakipler farklı taktikle çıkıyor. Birde fenerin orta saha genelde boş. Stoperler ile tutmaya çalışıyorlar orayı. (Rakipler düzgün pas yapabilse bir sürü gol yer fener çok kötü takimlarla karşılaştılar. Bjk ve Konya maçında farklı taktik yapmışlardı. Deli gibi hücum edemezlerdi o maçlarda) Biz direk topa sahip olup baskı kurduğumuz ve dengeli oynadığımız için bize karşı en ufak boş alan birakirlarsa gol yerler. Bizim taktik topu uaro sahasına haps ediyo çoğu zaman. Bize karsi otobüsü çekip kontra dışında bişey yapamamiyolar. Yoksa orta sahada direk arkaya adrese teslim pas atacak adamlar var bizde. Bizde bitiricilik konusunda sıkıntı olmasa Icardi veya seferovic hazır olsaydi Kerem ayağına gelen her topu kaptırmayın düzgün asist yapabilseydi (yunusta asist konusunda kötü) muhtemelen TS ve adana maclarini 2-3 farklı yenmiş. Giresun maçıni kazanmış diğer maçlarımizda da farka giderdik. Biraz şans ve zamanlama işte yapicak bişey yok..

Karagümrük oyun tarzı nasıl. Yine saçma sapan savunmadan pasla çıkma iline devam ediyorlar mı

Bu fiksture ben katilmiyorum giresun hatay ankaragucu istanbulspor sivas antalya antep su maclarin hangisi zor ? basaksehir ts ve bizle oynadilklari 3 mac zor gerisi zor degil

Geri
Üst Alt