Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
baskiya katilmiyorum baski kuramiyoruz ki bizİyi baskılı ve komple oyun konusunda açık ara iyiyiz ama iş bitiricilige gelirse ligin son siralarindayiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskiya katilmiyorum baski kuramiyoruz ki bizİyi baskılı ve komple oyun konusunda açık ara iyiyiz ama iş bitiricilige gelirse ligin son siralarindayiz
Birde söyle bakalim olaya: Fener bizden okadar iyiyse, nasil bizim horror fikstur ile onlarin bukadar kolay ve avantajli fiksturuyle ayni puandayiz bu maçi alirlarsa?Fenerin oyun bizden iyi diyen arkadaşlar yanlışlıkla Arsenal maçıyla karıştırıyorlar galiba çünkü bu sikecilerin bizden iyi oynadığı maç sayısı 1i geçmez
Gol atma iyi oyunsa ozaman İstanbul'da bizden iyi
Aynisini demisiz adamimFbyi ovenler kafayi mi yedi ya? Bizim fiksturumuz 5 kat daha zordu bugun yenseler bizi yakalayabiliyolar anca.
Kimin nerde oynadigi belli degil arkaya atilan her top tehlike oluyor adam gibi takimlarin hepsi fbye cok zorluk cikarir.
Evet ads nin bjktasin hucumu kotumuydu kesip filan atamadilar adamlar iyi oynuyor bu mactan bagimsiz ic sahadaki maclari kolay kazanirlar bizim tudor zamani oyuna benziyor biz ic sahada ilk sutu 30.dakikada atiyoruz
Yapamazdı Portekizce bilen oyuncu lazim bol boljj'ye bizim kadroyu versek martta şampiyon yapardi
Fikstür filan hikaye bu sene bizim taraftar her rakibimizi bir buyutme aşkı var ads şöyle Kayseri böyle off hele Gaziantep böyle ligin başında 3 maç yendi diye iyi takimlar olmuyor bunlar bu Kayseri Fener'e atak yapmadan maç bitirdi ama şimdi iyi takım oluverdi ne hikmetse onlar iyi değil biz kötüyüz veya yeterince iyi değilizBirde söyle bakalim olaya: Fener bizden okadar iyiyse, nasil bizim horror fikstur ile onlarin bukadar kolay ve avantajli fiksturuyle ayni puandayiz bu maçi alirlarsa?
Ben bunu fanatik fenerli arkadaşıma söyledim yediremedi herturlu yüksek puan cikarirdik vs dediBirde söyle bakalim olaya: Fener bizden okadar iyiyse, nasil bizim horror fikstur ile onlarin bukadar kolay ve avantajli fiksturuyle ayni puandayiz bu maçi alirlarsa?
Maçkoliki maç boyunca 2 kere skora bakmak için açtım ikisinde de fb o saniye gol attı
Kerem ve yunusu keser hele yunusu hiç oyuna bile almazdı, kaleye okanı solbeke kazımı koyardı, şu ana kadar 20 gol atardık.jj'ye bizim kadroyu versek martta şampiyon yapardi
Bu fiksture ben katilmiyorum giresun hatay ankaragucu istanbulspor sivas antalya antep su maclarin hangisi zor ? basaksehir ts ve bizle oynadilklari 3 mac zor gerisi zor degilBirde söyle bakalim olaya: Fener bizden okadar iyiyse, nasil bizim horror fikstur ile onlarin bukadar kolay ve avantajli fiksturuyle ayni puandayiz bu maçi alirlarsa?