ŞL 22/23 H Grubu M:4 | PSG 1-1 Benfica | MS | 11 Ekim | TV 8,5

Nasil 3 oyuncu?

Messi
Neymar
Mbappe
Sarabia
Ekitike

5 forvet/hücum oyunculari var kadroda ki normal bir sayi. Zaman zaman bugünkü maçta olduğu gibi Messi olmayinca orijin kanat olan Sarabia ile başlıyor ileriye 2 hucumcu birakiyor.
Giroud gibi bi tane kendini ispatlamis kasar golcüyü kadroda bulundurup gerektiginde sahaya sürmeleri gerekirdi.

psg'den bi şeyim olmaz

kendi çaplarında iyiler zati de mesela tottenham alabilir ya da paralı newcastle ama cl isteyen psg için anca yardımcı olurlar ki öyle maç alıp getiren adamlar da değiller
E adamlar yardımcı zaten burada da. Ruiz için Real Madrid'le kapıştılar. Geçen sezon ortasından düşüşe geçti Ruiz istediği kontratı alamayınca Napoli'den. O zamana kadar dehşet'ül vahşet biriydi. Biraz düzenli oynatılır kendi de fiziksel ve mental olarak toparlarsa ben de varım der.

Sıkıcı bir maçtı, günümüz futbolu bana hiç zevk vermiyor ya sanki bütün takımlar aynı gibi geliyor. Ön alanda baskı baskı yiyen takım pasla çıkmaya çalışıyor kaptırdığı zaman diğeri ön alanda baskı yapıyor

Kadroda normal bi forvet bile yok hepsi kenardan bozma. kendini kanıtlamış birine gerek yok sadece bize verdikleri icardi kalacaktı o kadar
İkardiyi mbappe ve neymarla oynarken izledim inanılmaz sırıtıyodu,hani sen ben oynasak daha az sırıtırdık öyle diyim

Gerçi beyefendi bizde bile sırıtıyor

E adamlar yardımcı zaten burada da. Ruiz için Real Madrid'le kapıştılar. Geçen sezon ortasından düşüşe geçti Ruiz istediği kontratı alamayınca Napoli'den. O zamana kadar dehşet'ül vahşet biriydi. Biraz düzenli oynatılır kendi de fiziksel ve mental olarak toparlarsa ben de varım der.
verrratti sakat değilse düzenli oynamaları zor bunların, iş bitirici adam lazım ortada yoksa cl rüya

İkardiyi mbappe ve neymarla oynarken izledim inanılmaz sırıtıyodu,hani sen ben oynasak daha az sırıtırdık öyle diyim

Gerçi beyefendi bizde bile sırıtıyor
onu bize kitlediler diye yazdım zati;D

Bayern, Real, City ve Napoli gibi takimlari gecmeleri kolay olmaz.
Kadrolarina baktim, ileri 3'lü disinda 1'den fazla skora katki yapan 2 oyuncu var: Hakimi ve Mendes.
3 stoperden birinin bek özellikli olmasi varyasyonlar acisindan önemli - Ramos en son 10-12 yil önce bek oynamistir muhtemelen.
Hocalari Fransa'da hep makine gibi takimlar yaratmis ama Paris'in atmosferi farkli.
Bakalim büyük maclarda ne yapacaklar?

Bayern, Real, City ve Napoli gibi takimlari gecmeleri kolay olmaz.
Kadrolarina baktim, ileri 3'lü disinda 1'den fazla skora katki yapan 2 oyuncu var: Hakimi ve Mendes.
3 stoperden birinin bek özellikli olmasi varyasyonlar acisindan önemli - Ramos en son 10-12 yil önce bek oynamistir muhtemelen.
Hocalari Fransa'da hep makine gibi takimlar yaratmis ama Paris'in atmosferi farkli.
Bakalim büyük maclarda ne yapacaklar?
herhangi bi ispanyol takımı bunlara tur vermez sevilla bile. galtier ramosu bi ara birkaç maç sağda denedi, mukiele alındı ama o da ne dc ne dr değişik bi adam daniloyu sağbek yapmışlar gibi bi tip. hiç beğenmedim bu seneki yapılanmayı sadece messi ve vitinha için izliyorum onlar keyif veriyo

verrratti sakat değilse düzenli oynamaları zor bunların, iş bitirici adam lazım ortada yoksa cl rüya

onu bize kitlediler diye yazdım zati;D
Verratti sürekli sakatlanıyor o yüzden sezonlar hep yalan oluyordu. Ana planı 3-4-3 olan bir takım için orta saha rotasyonu olarak Verratti-Vitinha-Sanches-Ruiz-Soler gayet yeterli. PSG'ye süreklilik, motivasyon, pozitif hava lazım evvela. Sonra da stoper lazım. Dediğin gibi alternatif bir hücumcu bulmaları da ileri üçlünün oturma sürecini hızlandıracaktır.

Bu arada CL'yi garantileyecek bir hamle yok ki. CL için önce şans lazım.

Verratti sürekli sakatlanıyor o yüzden sezonlar hep yalan oluyordu. Ana planı 3-4-3 olan bir takım için orta saha rotasyonu olarak Verratti-Vitinha-Sanches-Ruiz-Soler gayet yeterli. PSG'ye süreklilik, motivasyon, pozitif hava lazım evvela. Sonra da stoper lazım. Dediğin gibi alternatif bir hücumcu bulmaları da ileri üçlünün oturma sürecini hızlandıracaktır.

Bu arada CL'yi garantileyecek bir hamle yok ki. CL için önce şans lazım.
real gibi parayı hakemlere harcamayı öğrenmeli arap

Psg taş gibi takım sene sonu şampiyonlar ligini kazandığında görürrsünüz.!!

Benfica'da iyi takim yalniz yani belirli bir plani olan, direncli ve zorlu bir ekip. Ancak, PSG bu sezon gorece kisir maclar cikariyor skor acisindan. Skor olamyinca da kazanmiyorsunuz haliyle. Bizimle benzer kader, sebep-sonuc iliskisi acisindan.

Geri
Üst Alt