- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.467
- 5.093
Sen Eşo başkan diye ağlarken biz Kristiansen'i kulübe öneriyorduk.şu solbeki almaz isek yazıklar olsun
acaip soğukkanlı çok rahat çok profesyonel
Uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Eşo başkan diye ağlarken biz Kristiansen'i kulübe öneriyorduk.şu solbeki almaz isek yazıklar olsun
acaip soğukkanlı çok rahat çok profesyonel
5 dk da topçudan nasıl anladım ama. Palana güven artık.Sen Eşo başkan diye ağlarken biz Kristiansen'i kulübe öneriyorduk.
Uza
Elini kirarimraporladım
Bir gün tekrardan modluğa layık görülürsem sana nefes aldırmam bu forumda.Elini kirarim
Kopenhaga nasıl oynanır
Sen bana kiyamazsinBir gün tekrardan modluğa layık görülürsem sana nefes aldırmam bu forumda.
İsmi bizimle daha önce geçen biri sol bek. U21 kuralına da uyuyor. ama 7-9 isterler herhalde.Sol beki alalım renktaşlar. Sağ beki de alabiliriz.
İsmi bizimle daha önce geçen biri sol bek. U21 kuralına da uyuyor. ama 7-9 isterler herhalde.
Sağdaki de iyi gibi cidden.Sol beki alalım renktaşlar. Sağ beki de alabiliriz.
Bir gün tekrardan modluğa layık görülürsem sana nefes aldırmam bu forumda.
bu maçtan sonra tekrardan genç futbolcu fetişim kabardı üstatYavaş yavaş gerçekleri kabul edip
TSnin yaprak gibi bir takım olduğu hususunda uzlaşalım derim
Gecen senede diyordum. Wakame cok maç kurtarmıştır ugurcanda oyle. Son maçlarda yakın biri olsaydı şampiyonluğu verirlerdi.Yavaş yavaş gerçekleri kabul edip
TSnin yaprak gibi bir takım olduğu hususunda uzlaşalım derim
Yaşlı herifleri alıp oynamalarını beklemekten net daha iyi de yanlarına 2-3 tane sağlam lider koymak lazım.bu maçtan sonra tekrardan genç futbolcu fetişim kabardı üstat