Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Trabzon'u inşallah evire çevire yenmemizi istiyorum yorgun olmasalar dahi.Trabzon'un 2. maçta uzatalara gitmesini ve fizik olarak yorgun düşmesini diliyorum, bizim maçtan önce.
Yenelim de, evire çevire olmasa da olur.Ben Trabzon'u inşallah evire çevire yenmemizi istiyorum yorgun olmasalar dahi.
Yenilmeyelim de, yenmesek de olur.Yenelim de, evire çevire olmasa da olur.![]()
yorgun yorgun yendiler dedirtcen yani:dTrabzon'un 2. maçta uzatalara gitmesini ve fizik olarak yorgun düşmesini diliyorum, bizim maçtan önce.
Sonuç odaklı düşünmek lazım.yorgun yorgun yendiler dedirtcen yani:d
Evet mantıklı olan bu zatenTrabzon'u mu destekleyeceğiz @Oral Sever
2 maçı izleyerek konusacaksak trabzonu yamulturlarTrabzon turu geçer bence.Geçen seneden sonra bi rehavet olur vs diyodum ama süper kupa+ilk 2 maçta baya isteklilerdi.Savunmada ilginç bi şekilde iyi işler yapıyolar 2 sol stoperle oynamalarına rağmen.Beklerde Eren Elmali da Larsen de nokta transferler olmuş,Viscanın sakatlığı ve Trezequet'in henüz nwakaeme etkisi yapamaması tek soru işareti şu an için.
Ben Nelsonun takımı kopenhagi tutuyorumEvet mantıklı olan bu zaten
29-3-5 numaralı oyuncuları da ben beğeniyom abi.29 numara özellikle oyuna girerse rahat gol atar.Daramy falan da olsa işleri zordu bence..@Murat Durmaz vermis oldugun 11ler den , kopenhag ozelinde ;
7 ve 16 no'yu bu sezon izledigim maclarda ozellikle begenmistim.
bu aksam - bu ikisine ozellikle dikkat etmeli trabzonsporlular.
İy 1,5 Üst ve Kg Var oynadım ben bu maça reis.Skor tahminim ise 2-1 Ts alır diyelim..Skor verin arkadaslar