ŞL 22/23 Play-Off M:2 | Trabzonspor 0-0 Kopenhag | MS | 24 Ağustos

ömür tam bir mal kaptirdigi topa bak
Hangi mal kulübün scout ekibi buna 17 m€ teklif ettiyse bir an evvel o scout ekibinin işine son verip herhangi bir kulüpte görev almamaları için takip edilmeli.

Ayrıca buna 17 m€ teklif gelipte satmayan hamsiler de kafalarından duvarı eksik etmesinler

macta trabzon adina iki oyuncu begendim . sag taraftaki kuzeyli , birde stoperde xbarcali.
defansin sol stoperi ve sol bekini oyun ici begenmedim. sol bek, ortalari daha oyuncu adresli yapmali ,sert kavis vs.
sag tarafin ortalari daha efektif ve verimli ,oyun burdaki oyuncuya geldi mi hizlaniyor , diger tarafta fazla al ver vs.

merkezdekiler sadece kosu ve rakibe pres,,,onda bile rakip takim soguk kanli sekilde cozup saglam kontra yapti .

orta da bakesetas ,solda misirli asiri elzem kendileri adina....tek devre cikabiliyorlarsa oynamalilar.
+, bu mac ozelinde, bardhi ,omur vs ayni anda olmuyor.

trabzonda sagdaki kuzeyli nin pili biterse, orta yapamayacak bindiremeyecek bir hal alacak takim on alani...
merkezde top yapamiyorlarr,omur cok top ezdi, kollektif oynasa ne ala...
stoperdeki xbarcali orta sahaya gecse rahat oyun kurar ve acar.

gol olursa surpriz olur su anki duzenle. anca kuzey linin ortasina diger kuzeylinin bir seyler yapmasi ile olacak gibi gorunuse gore...

dikine *frikikte kazanilmadi. faul almayi da denemeliler ~ hizli verkaclarla rakibi bozamazlarsa acmalari cok cok zor.

iki topta pozisyon verebilecek takim yayilimi var trabzonda. tek mac tek devre de gozume ilisen noktalar.nacizane.

Yarım yamalak izledim. Bu kristiansen hep önde ortada takılıyor. 10 no sandım. Sol bekse begenmedim. Orayı çok boş bırakıyor ozaman

Geri
Üst Alt