ŞL 22/23 Play-Off M:2 | Trabzonspor 0-0 Kopenhag | MS | 24 Ağustos

Türk futbolu gercekten yerlerde. En organize takim dedigimiz Trabzon'un C sinif Avrupa takimina karsi gol pozisyonu yok neredeyse kendi sahasinda. Ciddi bir reorganizasyon lazim, altyapi'dan kurumsal futbol yönetimine kadar. Yoksa giderek daha kötüye gidecek bu durum. Ulusal sporun futbol olup bu derece yatirip yapildigi, ama bu kadar rezil performans gösteren dunya'da baska bir futbol ülkesi yok.

Kopenagda neredeyse hiç yetenek yok ama o kadar iyi ezberlenmiş taktik anlayışları ve hücum planları var ki yani o kadar yeteneksizlikten bu kadar iyi işi nasıl çıkarıyorlar anlamak mümkün değil.

Trabzon ise tamamen şişirme toplarla Cornelius üzerinden oynamaya çalışıyor, Türkiye liginde fizik avantajıyla iş yapıyor ama elin oğlu oynatmıyor işte. Ne bir hücum varyasyonu ne bir sıfıra ineyim arkaya çıkarayım beki kullanayım hiç bir düşünce yok. Eren ve Larsen standart bekler, idare eder ama hiçbir ekstraları yok, ortalama oyuncular yani görev adamları büyük takım oyuncusu olamazlar.

Ulan resmen rezillik hamsime penalti vermemişler. Gerçi milletvekili visca kendini atarken sakatlanmıştı pardon unutmuşum.

Ulan kollanmadıkları ortamda alayı sıçıyor.

Ben devam etmelerini istiyordum. CL'den alacak para falan umrumda değil, 25 yıl sonra CL'de ilk defa tek bir Türk takımının dahi olmaması büyük rezillik ülke adına.

Buna alışalım zaten artık çünkü minimum bir 5 sene falan böyle devam edecektir böyle. Türk futbolunun katilleri kına yaksın münasip bir yerlerine.

Eren Elmali ve Stryger Larsen daha 30ci dakika yurumeye basladilar. Kondisyon felan yok.

Trabzonda Bartra ve Dorukhan disinda kimse haftada 2 mac oynamayi bilmiyor, o yuzden eziliyorlar, trabzonspor yalnis transferler yapti.

Hafta'da 2 maci oyniyabilen futbolcu almalari lazimdi.
Haftada 2 maç oynayan oyuncu diye bir şey yoktur.
Haftada 2 maç oynayacak teknik ekip vardır

en son iyi türk hoca bizdeydi

o bile belli bir yere kadardı

şu an haber değeri taşıyan şey herhangi bir türk hocanın yabancı meslektaşını elemesi olur

10 kere eşleşseler 10 kere kopenhag geçer turu

Ben devam etmelerini istiyordum. CL'den alacak para falan umrumda değil, 25 yıl sonra CL'de ilk defa tek bir Türk takımının dahi olmaması büyük rezillik ülke adına.

Buna alışalım zaten artık çünkü minimum bir 5 sene falan böyle devam edecektir böyle. Türk futbolunun katilleri kına yaksın münasip bir yerlerine.
1 onelemeyse geçeriz ya seneye

Kopenagda neredeyse hiç yetenek yok ama o kadar iyi ezberlenmiş taktik anlayışları ve hücum planları var ki yani o kadar yeteneksizlikten bu kadar iyi işi nasıl çıkarıyorlar anlamak mümkün değil.

Trabzon ise tamamen şişirme toplarla Cornelius üzerinden oynamaya çalışıyor, Türkiye liginde fizik avantajıyla iş yapıyor ama elin oğlu oynatmıyor işte. Ne bir hücum varyasyonu ne bir sıfıra ineyim arkaya çıkarayım beki kullanayım hiç bir düşünce yok. Eren ve Larsen standart bekler, idare eder ama hiçbir ekstraları yok, ortalama oyuncular yani görev adamları büyük takım oyuncusu olamazlar.

Ayni bu

Geri
Üst Alt