ŞL 22/23 Son 16 M:2 | Manchester City 7-0 RB Leipzig | MS | 14 Mart

Bu mac bitti Porto-Inter macina gecebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

formaları değiştir tam fener maçı izliyoruz şu anda kitlenen bir maç ve yaşar kemal ugurlunun bedava penaltisi ve sonra farka giden fener
Futbolcular normal oyuna bakıyorken kimsenin de bir penaltı beklentisi yokken totolarından cımbızla pozisyon uydurup dengede giden maçların içinden geçmelerinden çok rahatsız olmaya başladım ben de.

Futbolcular normal oyuna bakıyorken kimsenin de bir penaltı beklentisi yokken totolarından cımbızla pozisyon uydurup dengede giden maçların içinden geçmelerinden çok rahatsız olmaya başladım ben de.
bu sene şikeciler bu sayede çok puan aldı maç 0 0 gidiyor hopp düdük bedava penaltı ve rakibin gardı düşüyor
şu an city macıda aynısı olmayan pozisyona ali palabıyık penaltısı çaldılar resmen

Beyler bizim aleyhimize olsa penaltı dersiniz hakkaniyetli olun yav

Yağış haberi gelmiş hakemlere, erkenden çözün maçı denmiş herhalde.

Pozisyon net bir penaltıydı, buna vermezsen ellerini saklamak için yırtınan topçuların günahı ne o zaman?

Beyler bizim aleyhimize olsa penaltı dersiniz hakkaniyetli olun yav

Dünya kupasında da gördük penaltı resmen hakemlerin istediği takımı iteleme aracı olmuş. O yüzden şaşırmıyorum artık. Hakemler istesin ceza sahası içinde üç kişi tek adamı indirsin hakem penaltı çalmaz var görmez, hakemler istesin kendi ayağı takılana penaltı çalarlar var da onaylar.

Eskiden var yokken hakemler hata yapıyor sanıyorduk var gelince foyaları çıktı ortaya. Hata değil işlerine göre karar.

Fenerbahçe maçlarında skor 0-0 ilk atlayana penaltı uyduruluyor bizim futbolcularımızı indiriyorlar karar oyna devam…

Pozisyon net bir penaltıydı, buna vermezsen ellerini saklamak için yırtınan topçuların günahı ne o zaman?
Ne elini saklaması ya 1 saniyede gelişen an'lar bunlar. Ağır çekimde izleyince yanıltıyor galiba. Adamın topa sırtı dönük görmüyor bile arkadan gelen topu. Böyle şeylerin cezası penaltı olamaz. Kaleye giden topa elini uzatıp çarpsa veya yön değiştirse neyse.

leipzigte savunmadan topla çıkmaya calısıyor bu işi en iyin yapan takıma karşı hemde ,zaytung haberi gibi

Annem: "Şu sarışın uzun boylu çocuk kim manken gibi aynı"

Bayern
City
Real
Napoli

Milan
Chelsea
Benfica
Porto/Inter

Leipzig bizim seneler önce Real Madrid deplasmanında doğrandığımız gibi doğranıyor sahada.

Messi dünya kupasında çok kollandı biz de kollarsak anlaşılır diye PSG’ye destek çıkmadılar mbappe de onla birlikte yandı.

Ronaldo zaten CL’de yok.

Liverpool da gidici.

Haaland da giderse kime izletiriz bu ligi diye düşündüler herhalde.

Geri
Üst Alt