- 17 Mart 2009
- 9.531
- 3.599
- 1.748
Bu mac bitti Porto-Inter macina gecebiliriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcular normal oyuna bakıyorken kimsenin de bir penaltı beklentisi yokken totolarından cımbızla pozisyon uydurup dengede giden maçların içinden geçmelerinden çok rahatsız olmaya başladım ben de.formaları değiştir tam fener maçı izliyoruz şu anda kitlenen bir maç ve yaşar kemal ugurlunun bedava penaltisi ve sonra farka giden fener
acun hata yaptı bu maçı şifreli vererekBu mac bitti Porto-Inter macina gecebiliriz.
bu sene şikeciler bu sayede çok puan aldı maç 0 0 gidiyor hopp düdük bedava penaltı ve rakibin gardı düşüyorFutbolcular normal oyuna bakıyorken kimsenin de bir penaltı beklentisi yokken totolarından cımbızla pozisyon uydurup dengede giden maçların içinden geçmelerinden çok rahatsız olmaya başladım ben de.
Yapma.
Beyler bizim aleyhimize olsa penaltı dersiniz hakkaniyetli olun yav
Beyler bizim aleyhimize olsa penaltı dersiniz hakkaniyetli olun yav
Ne elini saklaması ya 1 saniyede gelişen an'lar bunlar. Ağır çekimde izleyince yanıltıyor galiba. Adamın topa sırtı dönük görmüyor bile arkadan gelen topu. Böyle şeylerin cezası penaltı olamaz. Kaleye giden topa elini uzatıp çarpsa veya yön değiştirse neyse.Pozisyon net bir penaltıydı, buna vermezsen ellerini saklamak için yırtınan topçuların günahı ne o zaman?
Faul falan yokHakeme bak faulu gören adama sarı kart verdi şaka gibi tam tr hakemi kaç para aldın bu maç için?
Leipzig bizim seneler önce Real Madrid deplasmanında doğrandığımız gibi doğranıyor sahada.